English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (2776 reviews)
Schrijf een review
  • Dec 08, 2016

Zeer mooie accessoire, ik ben erg blij. Muy lindo accesorio, estoy muy conforme.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 11, 2014

comfortabel ding, mooi en lief)))))) удобная вещь, красивая и милая))))))

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  E
  • Geverifieerde Koper
  • May 04, 2015

Leuk!! Komt echt overeen met beschrijving! Leuk!! Komt echt overeen met beschrijving!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 29, 2013

Ik kreeg een mooie zilvere kleur binnen, ik vind t heel elegant staan!
Het is mooi en het is makkelijk!

Ik zeg kopen kopen kopen.!
Ik kreeg een mooie zilvere kleur binnen, ik vind t heel elegant staan!
Het is mooi en het is makkelijk!

Ik zeg kopen kopen kopen.!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 21, 2016

Ik wilde dat het roze was maar er werden verschillende kleuren gespecificeerd dus ik vond het op dezelfde manier leuk, ik kwam op een heel goed moment Yo lo queria rosa pero ahi especifica colores varios asi que de igual manera me gusto, llego a muy buen tiempo

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  A
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 27, 2016

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  val
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 21, 2015

Ik hou van dit anti-stof helpt veel en ziet er super schattig uit me encanto este antipolvo ayuda mucho y se ve super lindo

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 28, 2015

echt mooi erg tevreden veramente bellissimi molto soddisfatto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 14, 2015

Ik bestelde 5 en ik kwam in alle verschillende kleuren: roze, geel, fuchsia, rood, smaragdgroen. Echt heel leuk !!! (Ik koos voor goedkope verzending en het pakket arriveerde 19 dagen na verzending op Sicilië) Ne ho ordinati 5 e mi sono arrivati tutti di colore diverso: rosa, giallo, fucsia, rosso, verde smeraldo. Davvero belli!!!
(Ho scelto la spedizione economica e il pacco è arrivato, in Sicilia, 19 giorni dopo la spedizione)

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2015

Klein en geschikt voor elk apparaat! Mooi en comfortabel! Piccolo e adatto ad ogni dispositivo! Bellissimo e comodissimo!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest