English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (45 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 22, 2014

Super leuke hoesje precies zoals ik hem verwacht hebt Super leuke hoesje precies zoals ik hem verwacht hebt

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 19, 2014

We hadden geen probleem bij de levering, we kregen alles wat we kochten in perfecte staat en zoals we verwachtten. Ik raad deze site aan, het is behoorlijk competent, ondanks de kleine vertraging. Bedankt Não tivemos problema nenhum na entrega, recebemos tudo o que compramos em perfeito estado e como esperávamos. Recomendo esse site, é bastante competente, apesar da pequena demora.
Obrigada,

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2014

erg knap ondeugend identiek aan de beschrijving très jolie coquine identique à la description

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 17, 2014

Alles zou goed zijn, zo niet voor een zeer lange levering, door de waar zelf was over het algemeen voldaan Все бы хорошо если бы не очень долгая доставка, самим товаром в общем осталась довольна

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 07, 2014

dit heeft de limieten overschreden en zo gek! esta excedeu os limites e tao louca!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2014

Heel goed, de kinderen zijn erg blij kjempe bra, ungene er kjempefornøyd

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 06, 2014

Deze hoes is zeer praktisch, elegant en ziet er geweldig uit This cover is very practical , elegant and it looks awesome

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 10, 2014

Het is geweldig, bedankt dat ik veel aankopen zou doen é stupendo grazie rifarei molti acquisti

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 22, 2013

Goed product, precies wat ik had verwacht Hyvä tuote, juuri sellainen kuin odotinkin

Antwoord Vertaald uit het Fins Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 29, 2013

Leuke en originele beschermer, ik word perfect Lindo y original protector, llego perfecto

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest