English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (137 Reviews)
Schrijf een review
  • Apr 23, 2016

Het is een grote zeer elegante special voor werk en speciale activiteiten es grande muy elegante especial para el trabajo y actividades especiales

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 05, 2016

heel mooi, kreeg een beetje laat, maar nek is een geweldig figuur. Ik raad aan! molto bella, ricevuta un po in ritardo ma al collo fa unottima figura. la consiglio!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 26, 2015

De zending is binnen drie weken gearriveerd, de ketting is perfect zoals op de afbeelding te zien is. en heel licht weegt niets. Ik geef hem een ​​9 El envío me llego en tres semanas,
el collar esta perfecto es como se muestra en la imagen.
y muy ligero no pesa nada.

yo le doy un 9

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2015

Heerlijk! Ik vind ze erg leuk. Ik heb ze in blauw en zwart gekocht en ze zijn zo mooi 3 Kwaliteit is leuk! Ga zooo zo veel dragen. LOVELY! I really like them a lot. I bought them in blue and black and they are so pretty <3
Quality is nice! Gonna wear this sooo much.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 17, 2015

Een prachtige decoratie! Heel eenvoudig, maar tegelijkertijd heel stijlvol. Bedankt !!! Прекрасное украшение! Очень простое, но в тоже время очень стильное. Спасибо!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 01, 2015

Double V Oil Pendant Necklace ziet er leuk uit .. Double V Oil Pendant Necklace is looking nice..

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 12, 2015

mooi, ik vond het geweldig ... erg bna kwaliteit en presentatie hermoso, me encantó ... muy bna calidad y presentación

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 10, 2015

Hij heeft geen haakje om te sluiten of iets. En het hangertje is iets kleiner dan verwacht was Hij heeft geen haakje om te sluiten of iets. En het hangertje is iets kleiner dan verwacht was

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 29, 2015

Ik vond de ketting mooi ze waren precies het zelfde net als op de foto Ik vond de ketting mooi ze waren precies het zelfde net als op de foto

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2015

Ook lengte hier iets aangepast. Verder een mooie stijlvolle ketting Ook lengte hier iets aangepast. Verder een mooie stijlvolle ketting

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest