English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (159 reviews)
Schrijf een review
  • Feb 05, 2013

Een paar maanden geleden had ik een paar gekocht om te evalueren hoe ze waren, geïntrigeerd door de lage prijs. Ik kreeg ze een beetje later en ik was helemaal tevreden. Nu heb ik nog twee paar besteld: ze zijn van siliconen, zacht en modellerend, isoleren vrij goed (zoals de doppen die je in de apotheek of drogisterij kunt kopen) en zijn van het merk 3M. Ze komen in een doorzichtige zak. Prijs is ongetwijfeld onverslaanbaar! Qualche mese fa me ne ero comprato un paio per valutare comerano, incuriosito dal prezzo basso. Li ho ricevuti un mesetto dopo e ne sono rimasto pienamente soddisfatto. Ora ne ho ordinati altre due paia: sono di silicone, morbidi e modellabili, isolano abbastanza bene (come i tappi che puoi comprare in farmacia o in parafarmacia) e sono di marca 3M. Arrivano in una bustina trasparente. Il prezzo è senza dubbio imbattibile!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 13, 2017

Geweldig product zoals beschreven in de advertentie. Zeer tijdrovend ontvangen. Ótimo produto como descrito no anúncio. Muito demorado o recebimento.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2017

Als ik het pakket heb ontvangen is alles goed verlopen, compleet en in goede staat en ze zijn van een uitstekende kwaliteit. Op deze manier kan ik nu rustig zijn en goed slapen Greconmiendo naar deze pagina is erg goed! Je kunt deze kans niet missen si recibi el paquete todo bien me salio, completo y en buen estado y son de una gran calidad de esa manera ahora podre estar tranquilo y poder dormir bien greconmiendo a esta pagina es muy buena!no se puede perder esta oportunidad

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2013

Ze isoleren niet zo veel, maar voor die prijs zijn ze goed ... zoals op foto Non isolano tantissimo ma a quel prezzo sono buoni.... come da foto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 21, 2013

Ik vond de service, goede prijzen en kwaliteit in de producten. Gostei do atendimento, Bons preços e qualidade nos produtos.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 06, 2012

Geweldig product. Materiaal van goede kwaliteit. Ótimo produto. Material de boa qualidade.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 05, 2015

Werken uitstekend. De herrie van de buren is een heel stuk zachter. Werken uitstekend. De herrie van de buren is een heel stuk zachter.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 18, 2014

Precies zoals omschreven helemaal prima Precies zoals omschreven helemaal prima

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 12, 2014

Hahaha voor de grap besteld maar werken overigens primaa Hahaha voor de grap besteld maar werken overigens primaa

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2015

De oordopjes werken prima om geluid tegen te houden tijdens het slapen De oordopjes werken prima om geluid tegen te houden tijdens het slapen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest