English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (67 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 21, 2014

Een heel mooi apparaat, werkt prima. Het installeren van software geeft geen problemen. En niet minder dan, een zeer snelle levering (van China naar Nederland over 2,5 dagen) kortom: MinilnTheBox.com heeft een extra klant A very nice device, works fine. Installing software gives no problems. And not least, a very fast delivery (from China to the Netherlands in 2.5 days) in short: MinilnTheBox.com has an extra customer

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 25, 2014

USB microscoop ontvangen, helaas knipperde de verlichting. Maar is goed opgelost door de klantenservice. USB microscoop ontvangen, helaas knipperde de verlichting. Maar is goed opgelost door de klantenservice.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2018

De goederen zijn vandaag aangekomen, goed, ik probeer het gewoon, het lijkt te passen bij mijn vereisten. Ik ben gelukkig. Ik denk gewoon dat de maximale resolutie van 640 x 480 een klein beetje over 2 MP-cameras gaat? Libor Petr Zboží dorazilo dnes, v pořádku právě ho zkouším , zdá se že přesně vyhovuje mým požadavkům. Jsem spokojen. Jen si myslím že maximální rozliširní 640 x 480 je na 2 MP kamerku troch málo?
Libor Petr

Antwoord Vertaald uit het Tsjechisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 18, 2015

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Ik beveel het sterk aan. Ottimo rapporto qualità prezzo . Consiglio vivamente.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 17, 2015

Grote waarde voor uw geld. Ik kan het ten zeerste aanbevelen. Ottimo rapporto qualità prezzo . Consiglio vivamente.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2015

Goed product voor een goede prijs. Hiermee kan met de meegeleverde software vergrote fotos worden gemaakt Bon produit pour un prix intéressant. Permet avec son logiciel fourni de prendre des photos agrandies

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 09, 2015

Hier was geen foto, maar ik denk dat ik weet wat het is. Här var det ingen bild, men jag tror jag vet vad det är.

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2014

Het is volledig zoals beschreven, vergelijkbaar met wat is opgenomen in de tijdschriftcomputer K Den er helt som beskrevet, svarer til den der var med i bladet komputer K

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 15, 2014

Bestelling op tijd geleverd en product zoals verwacht Order delivered on time and product as expected

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 17, 2014

Het werkt op Linux zonder de driver. Goed verpakt. Het pakket duurde 25 dagen in plaats van 5. Funciona en Linux sin el driver. Bien embalado. El paquete tardó 25 días en vez de 5.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest