English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1336 reviews)
Schrijf een review
  • Door  rsrigters
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Apr 01, 2013

Ben super blij met deze hoes. Het is functioneel. Je kan je ipad op verschillende manieren zetten om te typen. Het uiterlijk van de hoes oogt heel netjes en strak. Veel mensen zijn onder de indruk als zij het zien. Het typen gaat heel fijn is maar net hoe jij het wilt houden en prettiger vindt. Ben super blij met deze hoes. Het is functioneel. Je kan je ipad op verschillende manieren zetten om te typen. Het uiterlijk van de hoes oogt heel netjes en strak. Veel mensen zijn onder de indruk als zij het zien. Het typen gaat heel fijn is maar net hoe jij het wilt houden en prettiger vindt.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 21, 2013

Case is goed, van hoge kwaliteit, alleen een rubberen band is zwart, het zou leuk zijn als het in de kleur van de cover was чехол хороший, качественный, только резинка черная, было бы неплохо, если бы она была в цвет чехла

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 07, 2013

Ik vind het geweldig! deze cover maakt rotatie mogelijk! makkelijk om te zetten! iPad zeer goed beveiligd! heel mooie dekking en meer! Jadore ! cette housse permet la rotation! facile à mettre! ipad très bien protégé! housse très jolie en plus!

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2013

Normaal gesproken arriveerde het product op 9 december op 11 januari; de hoes was perfect ingepakt en volledig in lijn met mijn verwachtingen. Als de kosten niet overdreven zijn en u geen haast heeft, raad ik aan deze site te gebruiken. Ik voeg een foto van het product toe. Ordinato il prodotto in data 9 dicembre mi è arrivato in data 11 gennaio; la cover era perfettamente imballata e assolutamente in linea con le mie aspettative.
Se la spesa non è eccessiva e non avete fretta vi consiglio di utilizzare questo sito.
Allego foto del prodotto.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2013

Dit is een geweldig product! Het ziet er echt stijlvol uit! Ik heb het gevoel dat het ook goed beschermd is. Heel erg bedankt Miniinthebox.com :) Dette er et fantastisk produkt! Det ser skikkelig stilig ut! Jeg har en følelse av at den blir godt beskytta også. Tusen takk Miniinthebox.com:)

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2013

Geweldige hoesje en kan er goed om heen en beschermt hem 100% de kleur zoals je op de website ziet zo ziet hij er ook echt eruit Geweldige hoesje en kan er goed om heen en beschermt hem 100% de kleur zoals je op de website ziet zo ziet hij er ook echt eruit

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 14, 2013

Zeer mooie i pad mini lederen hoes.
Goed en snel ontvangen
Zeer mooie i pad mini lederen hoes.
Goed en snel ontvangen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 26, 2013

Super goeie service en geweldige producten en vlug geleverd dus in 1 woord fantastisch Super goeie service en geweldige producten en vlug geleverd dus in 1 woord fantastisch

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 29, 2014

Handig hoesje!
Zeker omdat je het 360° kan draaien!
Alleen jammer dat er een paar kreuken in het leer zitten ;(.
Voor de rest super service en levering :) zeker een aanrader!
Zal hier zeker opnieuw bestellen!
Handig hoesje!
Zeker omdat je het 360° kan draaien!
Alleen jammer dat er een paar kreuken in het leer zitten ;(.
Voor de rest super service en levering :) zeker een aanrader!
Zal hier zeker opnieuw bestellen!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 20, 2016

Ik hou van de kleur! Wou dat het was stabieler, maar nog steeds een geweldig door! Love the color! Wish it was steadier, but still a great by!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 hoesje Voor iPad Mini 3/2/1 met standaard Automatisch aan / uit 360° rotatie Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad Mini 3/2/1
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 2.99
 hoesje Voor Apple iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air met standaard Automatisch aan / uit Origami 360° rotatie
1% koopUSD $ 5.49
 hoesje Voor iPad Air met standaard Automatisch aan / uit Origami 360° rotatie Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad Air
1% koopUSD $ 6.49
 hoesje Voor Apple iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air met standaard Automatisch aan / uit Origami 360° rotatie
1% koopUSD $ 6.49
 hoesje Voor iPad Mini 3/2/1 met standaard Automatisch aan / uit Origami 360° rotatie Volledig hoesje Tegel PU-nahka voor iPad Mini 3/2/1
1% koopUSD $ 5.49
 hoesje Voor iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air met standaard Automatisch aan / uit 360° rotatie Volledig hoesje
1% koopUSD $ 5.49
 hoesje Voor iPad Mini 4 met standaard Automatisch aan / uit Origami Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad Mini 4
1% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor iPad Air 2 met standaard Automatisch aan / uit Origami Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad Air 2
1% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Apple iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air met standaard Automatisch aan / uit Origami 360° rotatie
1% koopUSD $ 6.49
 hoesje Voor Apple iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air met standaard Automatisch aan / uit Volledig hoesje Effen
1% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Apple iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air iPad (2017) Transparant Patroon Achterkant Transparant
2% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor iPad Mini 4 met standaard Automatisch aan / uit Origami 360° rotatie Volledig hoesje Tegel PU-nahka voor iPad Mini 4
2% koopUSD $ 4.54
 hoesje Voor iPad Mini 3/2/1 met standaard Automatisch aan / uit Origami 360° rotatie Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad Mini
2% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Apple iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad mini 4 met standaard Auto Slapen/Ontwaken Volledig hoesje Effen Kleur Hard PU-nahka
3% koopUSD $ 4.99
 hoesje Voor iPad Mini 3/2/1 met standaard 360° rotatie Volledig hoesje Cartoon PU-nahka voor iPad Mini 3/2/1
3% koopUSD $ 5.24
 hoesje Voor iPad 4/3/2 met standaard 360° rotatie Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad 4/3/2
3% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor Apple iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air met standaard 360° rotatie Volledig hoesje Effen Kleur Hard
4% koopUSD $ 6.49
 hoesje Voor iPad 4/3/2 met standaard Automatisch aan / uit Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad 4/3/2 iPad 9.7 (2017)
4% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor iPad Air 2 met standaard Volledig hoesje Cartoon PU-nahka voor iPad Air 2
4% koopUSD $ 13.63
 hoesje Voor Apple iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air met standaard Origami 360° rotatie Volledig hoesje Effen Kleur Hard
5% koopUSD $ 7.99
 hoesje Voor iPad Air met standaard 360° rotatie Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad Air
5% koopUSD $ 5.84
 hoesje Voor iPad 4/3/2 met standaard Automatisch aan / uit Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad 4/3/2
5% koopUSD $ 29.32
 hoesje Voor iPad Mini 3/2/1 Other Volledig hoesje Effen Kleur tekstiili voor iPad Mini 3/2/1
6% koopUSD $ 29.66
 hoesje Voor iPad Air 2 met standaard Automatisch aan / uit Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad Air 2
6% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor iPad Mini 3/2/1 met standaard Automatisch aan / uit Origami Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad Mini 3/2/1
6% koopUSD $ 5.99
 hoesje Voor Apple iPad iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air met standaard Automatisch aan / uit Origami Volledig
1% koopUSD $ 7.49
 hoesje Voor iPad 4/3/2 met standaard Automatisch aan / uit Volledig hoesje Effen Kleur PU-nahka voor iPad 4/3/2
1% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air met standaard Patroon Volledig hoesje Bloem PU-nahka voor iPad
1% koopUSD $ 12.43
 hoesje Voor iPad 4/3/2 Schokbestendig met standaard Kindveilig Achterkant Effen EVA voor iPad 4/3/2
1% koopUSD $ 12.11
 hoesje Voor Apple iPad Air met standaard Automatisch aan / uit Origami Volledig hoesje Effen Kleur Hard PC voor iPad Air Apple
1% koopUSD $ 4.99
 hoesje Voor iPad Air met standaard Volledig hoesje Cartoon PU-nahka voor iPad Air
1% koopUSD $ 12.94
 hoesje Voor Apple iPad Mini 4 iPad Mini 3/2/1 iPad 4/3/2 iPad Air 2 iPad Air met standaard Origami Volledig hoesje Effen Kleur Hard
1% koopUSD $ 6.99
 hoesje Voor iPad Air 2 met standaard Volledig hoesje Effen Kleur tekstiili voor iPad Air 2
1% koopUSD $ 14.67
ATest