English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (23 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 21, 2016

spijtig dat het niet aangekomen was voor Kerst, maar het is dan opnieuw opgestuurd geweest op 1/01 et ik heb hat vaandag al, na 19 dagen! dus : het is wel mogelijk.

Dank U.
spijtig dat het niet aangekomen was voor Kerst, maar het is dan opnieuw opgestuurd geweest op 1/01 et ik heb hat vaandag al, na 19 dagen! dus : het is wel mogelijk.

Dank U.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 28, 2015

Deze driehoekige zwarte stekertje zijn stoer en fashionable. Ik ben er blij mee en zal ze met plezier dragen. Levertijd was ook uitstekend. Deze driehoekige zwarte stekertje zijn stoer en fashionable. Ik ben er blij mee en zal ze met plezier dragen. Levertijd was ook uitstekend.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 24, 2015

Super leuke oorbelletjes voor weinig geld. Ben er erg blij mee! Super leuke oorbelletjes voor weinig geld. Ben er erg blij mee!

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2015

Artikel volgens fotos, adviseer ik. Article conforme aux photos, je recommande.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 16, 2015

Carini, ik stelde ze een beetje dikker voor, in werkelijkheid zijn ze erg dun, maar ik hou van het versleten effect. Carini, li immaginavo un po più spessi, in realtà sono molto sottili ma leffetto indossati mi piace.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2015

Mooi en goed product tegen een geweldige prijs Produto bonito e bom a um excelente valor

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2015

oorbellen zoals beschreven; klein, eenvoudig, schattig earrings as described; small, simple, cute

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2014

echt heel schattig! perfect voor elke dag;) davvero molto carini! perfetti per tutti i giorni ;)

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2014

Mooi, zoals op fotos en zelfs na een paar maanden gebruik nog niet verpest Bellissimi, come in foto e anche dopo qualche mese di utilizzo non si sono ancora rovinati

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2014

Mooi en perfect verpakt Belli e con confezione perfettamente incelofanata

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest