English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (376 reviews)
Schrijf een review
  • Door Poca66
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 06, 2016

Werkt goed! Fantastisch en erg goedkoop. Natuurlijk snel geleverd. Ik raad iedereen aan. Works Great! Fantastic and very cheap. Of course, quickly delivered. I recommend to all.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door phonecentreasola
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2013

in combinatie met twee 8gb micro sd wordt het een krachtig pro duo voor het uploaden van inhoud. Werkt goed en ik raad het iedereen aan! in combinazione con due micro sd da 8gb diventa una potente pro duo per caricare i contenuti. Funziona bene e la consiglio a tutti!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door songone
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 14, 2014

heel goed !!! nu ja, het zal meer games passen !!!!!!!!! muito bom !!!agora sim vai caber mais jogos !!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door curikov.vladimir
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 06, 2014

de adapter uitstekend erin geplaatst twee micro SD super verhoogde het geheugen van zijn PSP blij dat hij het kocht. переходник отличный вставил в него две микро SD супер увеличил память своего PSP рад что купил его.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door souldouse
  • Geverifieerde Koper
  • May 24, 2014

Werkt prima voor mijn PSP, ik gebruik een 8g en 2g samen in dit product zonder problemen. Works great for my PSP, I am using a 8g and 2g together in this product with no problems.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door gvin
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2014

geweldig product en vooral geweldig gebruik voor psp! het werkt erg goed ottimo prodotto e soprattutto ottimo utilizzo per psp! funziona molto bene

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tony.sk8
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 13, 2013

Ik vond het geweldig, ik kocht de kaartadapter op het juiste moment, het werkt supergoed, ik gebruik het op mijn PSP en het gaf nooit problemen, geweldig, dank u, gegarandeerde levering en kwaliteitsproduct. Adorei, comprei o adaptador de cartão chegou no prazo certinho, funciona super bem, uso no meu PSP e nunca deu problema, ótimo, obrigado, entrega garantida e produto de qualidade.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nenaes
  • Feb 03, 2012

allemaal fantastisch, en perfect, ik heb deze keer drie dingen gekocht en het kan niet beter! Dank je wel todo fantastico, y perfecto, he comprado tres cosas de esta vez y no puede ser mejor¡ gracias

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door abmounir
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2012

Ik kreeg deze SD-kaart voor PSP en ik kocht een micro SD-geheugenkaart 8Go mij minder duur en wat meer is dat je een micro SD-geheugenkaart in het geheugen kunt 16go of 32go en je kunt heel veel films, games, muziek, videos enz ... zetten en hier raad ik je echt aan om het goedkoper te testen. je me suis cette carte sd pour PSP et jai acheté une carte mémoire micro sd de mémoire 8go sa me revient moins chère et de plus se qui est bien cest que tu peux une carte mémoire micro sd sur celle de la psp mémoire 16go ou de 32go et tu peux y mettre plein de film , jeux , musique , vidéos etc... et voila je vous conseil vraiment den testé sa revient moins cher.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marko_992
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 04, 2012

Het product is binnen de vastgestelde tijd geleverd, het lijkt volledig functioneel te zijn. Het werd geleverd in een goed beschermde gele envelop en bijgehouden met een speciale bon. Uitstekende productkwaliteit / prijs Bedankt MiniInTHeBox Il Prodotto è stato recapitato nel tempo stabilito, è sembra essere perfettamente funzionante . è stato recapitato in una busta gialla ben protetta e custodita con apposita ricevuta . Ottimo Prodotto Qualità/Prezzo Grazie MiniInTHeBox

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest