English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (225 Reviews)
Schrijf een review
  • Jan 24, 2013

Over deze ring wordt hier niet eens gesproken! Ik vond het zo leuk, laat het op onze vinger vallen, het wordt een balshow. Lindoooooo !!!!! Esse anel aqui nem se fala!

Amei demais o desaine dele nossa no meu dedo vai fica show de bola.
Lindoooooo!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 02, 2013

duurde langer! heel mooi, maar ik dacht dat het groter was! demorou mais chegou! muito bonito, mais achei que fosse maior!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2015

Super product en snel afgeleverd Super product en snel afgeleverd

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 27, 2014

etjes afgewerkt ben er blij mee etjes afgewerkt ben er blij mee

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 09, 2013

ssssuuuuper mooi alleen heeeel jammer dat je m niet op mt kan maken ! ssssuuuuper mooi alleen heeeel jammer dat je m niet op mt kan maken !

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2013

Het is een goede ring, het kruis zit stevig vast aan de ringen en breekt niet snel. Ik heb hem nu 1,5 maand en elke dag om en het kruis is er nog steeds niet afgevallen. De ring is precies hetzelfde als op het plaatje.
Top en dat voor zo weinig geld !
Het is een goede ring, het kruis zit stevig vast aan de ringen en breekt niet snel. Ik heb hem nu 1,5 maand en elke dag om en het kruis is er nog steeds niet afgevallen. De ring is precies hetzelfde als op het plaatje.
Top en dat voor zo weinig geld !

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 24, 2014

super leuke ring, en voor de prijs is dit zeker een aanrader super leuke ring, en voor de prijs is dit zeker een aanrader

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2013

Erg mooie ring voor weinig geld. Behoud zijn kleur en heeft een goede pasvorm. Erg mooie ring voor weinig geld. Behoud zijn kleur en heeft een goede pasvorm.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2018

een goed product goed ontvangen Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling, is in perfecte staat aangekomen en zou het als cadeau voor een vriend aanbevelen. goed besteed geld. a good product well received i am very satisfied with my order, arrived in a perfect condition in time, would recommend as a gift for a friend. money well spent.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 16, 2016

De levering was snel en de oorbellen zijn van kwaliteit, ik hield van de aankoop. Ik raad aan A entrega foi rápida e os brincos são de qualidade, adorei a compra. Recomendo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest