English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (87 Reviews)
Schrijf een review
  • May 23, 2013

Prachtige eu ameeeii. Super aanbevelen, overtrof mijn verwachtingen !!! Maravilhoso *** eu ameeeii. Super recomendo, superou minhas expectativas!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2015

Tornezeleira is een charme, mooi te koop of te koop. Felicitaties aan de maker. Tornezeleira está um encanto, bonita para oferta ou para venda. meus parabéns ao criador.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 25, 2015

Elegante enkelband die goed past bij elk type sandaal Pulsera de tobillo elegante y que queda muy bien con cualquier tipo de sandalia

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 21, 2015

product voldoet aan de beschrijving erg mooi en zoals op de fotos produit conforme a la description tres jolie et comme sur la photos

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 05, 2015

Product is in perfecte staat aangekomen. Zeer aan te bevelen! Produto chegou em perfeito estado . Recomendo !

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 22, 2015

Mooie en zeer mooie enkelbandje ..... Snelle verzending op tijd .. Nice and very Beautiful anklet..... Fast shipping on time..

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 27, 2015

heel mooi, ik word heel goed gelijk aan de foto muy lindo llego muy bien igual a la foto

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 19, 2014

Lovely vond dit echt leuk om deze site opnieuw te gebruiken Lovely really liked this will use this site again

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2014

Leuke armband. Het enige probleem is dat de kleur heel snel uitkwam. Pulseira linda.
O único problema é que a cor saiu muito rápido.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 08, 2014

Prachtig !!! Ik heb er een gekocht, het duurde een tijdje, maar het kwam, alles goed !! Ik raad het aan. het is erg mooi Lindo!!! Comprei um, demorou, mas chegou, tudo certinho!! recomendo. é muito bonito

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

crawl