English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (142 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 16, 2014

De beste tas die ik ooit heb gekocht, ik vond het geweldig. a melhor case que ja comprei, adorei ela

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2015

heel goed product, ben zeer tevreden heel goed product, ben zeer tevreden

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2014

Super fijn!! Simpel hoesje maar wel goede bescherming!! Super fijn!! Simpel hoesje maar wel goede bescherming!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 27, 2014

Mooi en prima kwaliteit, lekker soepel en een goede prijs! Mooi en prima kwaliteit, lekker soepel en een goede prijs!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 08, 2014

Prima hoesje. Hij zit er ook prima omheen. Verzending is prima gegaan. Prima hoesje. Hij zit er ook prima omheen. Verzending is prima gegaan.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 02, 2014

helemaal goed, ik ben er helemaal gelukkig mee wt goed koekoek helemaal goed, ik ben er helemaal gelukkig mee wt goed koekoek

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 31, 2015

heel erg mooi hoesje voor deze prijs heel erg mooi hoesje voor deze prijs

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 04, 2015

Het paarse hoesje heeft een mooie kleur. Het formaat is bij mij alleen niet goed. Hij druk op de geluidsknopjes... Ik heb hem er heel even omheen gehad en heb hem er daarna afgehaald.. Het paarse hoesje heeft een mooie kleur. Het formaat is bij mij alleen niet goed. Hij druk op de geluidsknopjes... Ik heb hem er heel even omheen gehad en heb hem er daarna afgehaald..

Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2017

het is geweldig. past goed en ziet er erg goed uit! its wroking great. fits well and looks very good!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 21, 2017

PERFEITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PERFEITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest