English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (94 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 04, 2014

hele mooie sleutelhanger !!! Ik bestel het voor de 2e keer !!! очень красивый брелок!!! заказываю уже 2ой раз!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 12, 2014

Uitstekende snuisterijen, niet anders dan die ik uit Frankrijk werd meegenomen))) Отличные брелоки, ничем не отличаются от тех, что мне привозили из Франции )))

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2015

De sleutelhanger is mooi, ik vond het materiaal leuk en de prijs is erg goed, het duurde maar een korte tijd om aan te komen, bijna 4 maanden;) O chaveiro é lindo, gostei do material e o preço é muito bom, só demorou um pouco pra chegar, quase 4 meses ;)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 20, 2016

Het pakket duurt een tijdje maar komt altijd in perfecte staat aan. Ik raad het honderd procent aan. De producten zijn zoals de beschrijving van de foto. Ik koop hier al meer dan een jaar en de hele deal is erg leuk. El paquete se demora un tiempo pero siempre llega en perfectas condiciones. Lo recomiendo al cien por ciento. Los productos son tales como la descripcion de la foto. Ya llevo mas de un año comprando acá y todo el trato es muy amable.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 25, 2015

Zelfs niet naar Parijs ... Ik heb de Eifeltoren ... # Ik vond het geweldig !! Mesmo não indo à Paris...eu tenho a Torre Eifel...#amei!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2015

Zelfs niet naar Parijs ... Ik heb de Eifeltoren ... # Ik vond het geweldig !! Mesmo não indo à Paris...eu tenho a Torre Eifel...#amei!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2015

Hetzelfde als de foto, raad ik aan ............................................ . Igual ao da foto, recomendo.............................................

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 28, 2015

Juridische !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Legal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 23, 2015

erg goed ... Ik hield van het product! Precies wat ik nodig had =) muy bueno...me encantó el producto! Justo lo que necesitaba =)

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 19, 2015

Goed product. Heel leuk. Verzonden in de tijd zoals beschreven. Goede kwaliteit. Buon prodotto. Molto bello. Spedito in tempo come da descrizione. Buona qualita.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

crawl