English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (93 Reviews)
Schrijf een review
  • Nov 29, 2014

Zeer tevreden :) Ik ben blij met mijn bestelling Très satisfaisant :) Je suis contente de ma commande

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 25, 2014

alles kwam zonder problemen en in de verwachte tijd aan todo llego sin problemas y en el tiempo esperado

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 18, 2014

Mooier op de foto, ik vond het geweldig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mais bonito q na foto, adorei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 21, 2014

ontvangst van de goederen op tijd tevreden: en met dank aan de klantenservice получил товар в срок доволен: и спасибо службой поддержки

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 04, 2014

Prachtig te veel beter dan de foto, glamourstijl en gemiddelde grootte. mooi! Verstelbare ringen Materiaal is sterk voor normale, geweldige kwaliteit. Lindo demais melhor que a foto.Estilo glamour e tamnho medio. lindo!
Aneis ajustavel o Material eh forte para regular, otima qualidade.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 29, 2014

heel mooie en tedere kleine ring heel erg, ik vind het leuk met plezier очень красивое и нежное колечко
очень очень понравилось,ношу с удовольствием

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2014

Ik hield van alle producten, geweldig. Adorei todos os produtos, otimos.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 29, 2014

Ik ben zo verliefd op deze ring I am so in love with this ring

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 15, 2014

geweldig productgroot product waar voor je geld great productgreat product good value for money

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2014

Het is heel mooi en helder. Combineer alles Es muy bonito y brillante. Combina con todo

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest