English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (46 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 10, 2016

GEWELDIG !!! is een TRUE CEREMONY JURK !!! MOOI! DE RAAD VOOR ALLE STUPENDO!!!
è UN VERO ABITO DA CERIMONIA!!!
BELLISSIMO! LO CONSIGLIO A TUTTI

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2018

Beetje te smal voor onze dame , stof nogal veel nylon. model is wel zeer mooi en goed afgewerkt. Ook na wassen blijft het model goed en mooi Beetje te smal voor onze dame , stof nogal veel nylon. model is wel zeer mooi en goed afgewerkt. Ook na wassen blijft het model goed en mooi

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Mail
  • Geverifieerde Kope
  • Dec 19, 2014

Leuk voor onze dame, erg mooi van kwaliteit! Leuk voor onze dame, erg mooi van kwaliteit!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 11, 2018

Aangekomen in 20 dagen! Fabulous !! Als fotos Arrivato in 20 giorni! Favoloso!! Come da foto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 29, 2018

Ik ontving mijn pakket op tijd het kledingstuk en zeer goede kwaliteit adviseer ik iedereen. Goede kwaliteitsprijs. Aangename materie. Comfortabel. Exacte maat. Stoffen zonder gebreken. De naden zijn goed gedaan. mijn loulou zal goed warm zijn. aarzel niet Jai reçu mon colis en temps le vêtement et de très bonne qualité je le conseil a tout le monde . Bonne qualité prix. Matière agréable . Confortable. Taille exact . Tissus sans défaut. Les couture son bien faite . mon loulou sera bien au chaud . n’hésite pas

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 19, 2018

De producten zijn van uitstekende kwaliteit, ik hield van alles wat ik voor mijn dochter kocht. Bedankt. Os produtos são de excelente qualidade, amei tudo que comprei para minha filha. Obrigada.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 09, 2018

Items zijn schattig, maar ik kies de verkeerde maat Items are adorable, but I choose the wrong size

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 12, 2018

Ze ziet er zo schattig uit, ik vind het geweldig dat de jurk heel goed bij haar past. Iedereen die haar heeft gezien, vroeg me waar ik het vandaan heb gekregen. Ik heb ze ook verteld dat jouw site geweldige prijzen voor de outfits moet zijn. She look so cute in it love the dress fits her very well everyone that seen her in it asked me where I got it from I told them too go too your site great prices on the outfits

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2018

echt heel leuk, de foto haalt het niet, beter dan verwacht. de zending heeft de tijden gerespecteerd. Ik zal zeker andere producten kopen, ik vond de kwaliteit erg goed. heel erg bedankt veramente molto bello, la foto non rende, meglio delle aspettative.
la spedizione ha rispettato i tempi.
sicuramente acquisterò altri prodotti, la qualità mi è piaciuta molto.
veramente molto simpatico
grazie

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2018

Een van de mooiste kleine hondenkleding die ik ooit heb gezien. Mijn Lexi zal er als een koningin uitzien wanneer ze deze prachtige koningsblauwe jurk met knieën en strikken draagt. Bedankt voor het dragen van zon mooie jurk voor mijn kleine meid. One of the most beautiful little dog dress I have ever seen. My Lexi will look like a Queen when
she wears this beautiful Royal Blue Dress with squins and bows. Thank you for carrying such beautiful dress for my little girl.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Kat Hond Jurken Hondenkleding Lovertje Rood Blauw Gouden Nylon Kostuum Voor Bulldog Shiba Inu Mopshond Lente & Herfst Zomer Dames Verjaardag Vakantie Bruiloft
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.99
 Honden Katten Kleine pelsdieren Dragers & Reistassen Schoudertas Huisdieren Dragers waterdicht draagbaar Mini Effen Rood Blauw Regenboog
1% koopUSD $ 23.99
 Honden Jurken Hondenkleding Geruit Strik Blauw Roze Textiel Binnenwerk Kostuum Voor Corgi Beagle Bulldog Lente Zomer Vrouw Zoete stijl Klassieke Stijl
1% koopUSD $ 13.19
 Honden Katten Lijnen draagbaar Vouwen Kleurenblok kralen Wit Rood
1% koopUSD $ 7.79
 Hond Jurken Hondenkleding Polka dot Jeans Blauw Katoen Kostuum Voor Zomer Dames Cosplay
1% koopUSD $ 11.99
 Hond Jurken Hondenkleding Bloem Goud Gemengd Materiaal Kostuum Voor Lente & Herfst Winter Dames Verjaardag Bruiloft Modieus
1% koopUSD $ 9.59
 Kat Hond T-shirt Hondenkleding Hart Paars Blauw Roze Katoen Kostuum Voor Zomer Heren Dames Modieus
1% koopUSD $ 5.99
 Honden Katten Huisdieren Sweatshirt Jumpsuits Hondenkleding dier Cartoon Personage Blauw Roze 100% coral fleece Kostuum Voor Husky Labrador Alaska malamute Alle seizoenen Vrouw Sport & Buiten Casual
1% koopUSD $ 8.99
 Hond T-shirt Hondenkleding Cartoon Blauw Roze Katoen Kostuum Voor Zomer Heren Dames Casual / Dagelijks
1% koopUSD $ 4.79
 Honden Katten Huisdieren Jurken Versiering Hondenkleding Jacquard Bloem Geborduurd Paars Rood Net Kostuum Voor Husky Labrador Alaska malamute Alle seizoenen Vrouw Sport & Buiten Stijlvol
1% koopUSD $ 13.19
 Hond Jurken Hondenkleding Flora / Botanisch Paars Roze Stof Kostuum Voor Lente & Herfst Zomer Dames Bruiloft Modieus Nieuwjaar
2% koopUSD $ 11.99
 Kat Hond T-shirt Hondenkleding Letter & Nummer Paars Roos Katoen Kostuum Voor Lente & Herfst Zomer Heren Dames Casual / Dagelijks
2% koopUSD $ 3.59
 Hond Jurken Hondenkleding Bloem Grijs Paars Roze Chiffon Kostuum Voor Zomer Dames Bruiloft Modieus
2% koopUSD $ 9.59
 Hond T-shirt Hondenkleding Letter & Nummer Katoen Kostuum Voor Zomer
3% koopUSD $ 4.79
 Honden Katten Huisdieren Jurken Hondenkleding Bloem Roze Katoen Jacquard Katoen Kostuum Voor Husky Labrador Alaska malamute Alle seizoenen Vrouw Sport & Buiten Jurken en rokken
3% koopUSD $ 9.59
 Kat Hond Haaraccessoires Bandana\'s & Hoeden Kerstmis Hondenkleding Flora / Botanisch Kangas Kostuum Voor Lente & Herfst Zomer Feest Cowboy Casual / Dagelijks
3% koopUSD $ 7.19
 Knaagdieren Honden Katten Jurken Hondenkleding Kristal / Bergkristal Zilver Roze Zijde Kostuum Voor Husky Labrador Alaska malamute Alle seizoenen Vrouw Feest / Avond Normale
4% koopUSD $ 17.99
 Kat Hond Jassen Truien Kerstmis Hondenkleding Luipaard Roze Spandex Katoen / linnen mengeling Kostuum Voor Lente & Herfst Winter Feest Cosplay Casual / Dagelijks
4% koopUSD $ 14.39
 Hond Jurken Hondenkleding Strik Rood Blauw Roze Katoen Gemengd Materiaal Kostuum Voor Zomer
4% koopUSD $ 13.19
 Kat Hond T-shirt Hondenkleding Flora / Botanisch Geel Blauw Regenboog Katoen Kostuum Voor Zomer Heren Dames Vakantie Modieus
5% koopUSD $ 8.39
 Hond Jurken Hondenkleding Geruit Rood Blauw Roze Katoen Kostuum Voor Lente & Herfst Zomer Dames Modieus
5% koopUSD $ 7.19
 Kat Hond Hoodies Hondenkleding Letter & Nummer Wit Blauw Roze Textiel Binnenwerk Kostuum Voor Winter
5% koopUSD $ 11.99
 Kat Hond Dragers & Reistassen voorzijde Backpack Huisdieren manden Gestreept draagbaar Ademend Streep Voor huisdieren
6% koopUSD $ 13.79
 Kat Hond T-shirt Hondenkleding Letter & Nummer Oranje Donkerblauw Grijs Katoen Kostuum Voor Zomer Heren Dames Modieus
6% koopUSD $ 5.99
 Honden Katten Huisdieren Jurken Hondenkleding Hart Liefde Lippen Blauw Roze Katoen Jacquard Katoen Kostuum Voor Husky Labrador Alaska malamute Alle seizoenen Vrouw Sport & Buiten Jurken en rokken
6% koopUSD $ 8.39
 Honden Sweatshirt Hondenkleding Brits leuze Donkerblauw Rood Roze Katoen Kostuum Voor Bulldog Shiba Inu Mopshond Herfst Winter Unisex Casual / Dagelijks Opwarm Kleding
1% koopUSD $ 7.19
 Kat Hond Jurken Hondenkleding Wit Katoen Kostuum Voor Lente & Herfst Bruiloft
1% koopUSD $ 9.59
 Kat Hond Jurken Hondenkleding Prinses WiZwart Katoen Kostuum Voor Lente & Herfst Zomer Dames
1% koopUSD $ 8.39
 Kat Hond Jurken Hondenkleding Sterren Zwart Textiel Binnenwerk Kostuum Voor Lente & Herfst Zomer Dames Casual / Dagelijks
1% koopUSD $ 5.99
 Kat Hond T-shirt Hondenkleding Cartoon Oranje Donkerblauw Grijs Katoen Kostuum Voor Zomer Heren Dames Modieus
1% koopUSD $ 5.99
 Kat Hond Jurken Hondenkleding Letter & Nummer Paars Katoen Kostuum Voor Lente & Herfst Zomer Dames Casual / Dagelijks
1% koopUSD $ 7.19
 Kat Hond Hoes Voor Autostoel Huisdieren Dragers waterdicht draagbaar Ademend Effen Rood Blauw Roze
1% koopUSD $ 32.39
 Kat Hond kostuums Jassen Jurken Hondenkleding Effen Rood Pluche stof Katoen / linnen mengeling Kostuum Voor Lente & Herfst Winter Feest Cosplay Casual / Dagelijks
1% koopUSD $ 15.59
CTest