English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (2349 reviews)
Schrijf een review
  • Feb 11, 2017

Perfect. Praktisch en aanpasbaar aan de productbeschrijving. Een comfortabele en elegante behuizing. Een goede afwerking waar voor je geld en met een levertijd timepo meer dan acceptabel. Perfecto. Práctico y ajustable a la descripción del producto. Una funda cómoda y elegante. DE buen acabado relación calidad-precio y con una entrega en timepo más que aceptable.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 14, 2013

Dit hoesje werkt prima. Beschermt mijn telefoon super en de kleur is ook leuk. Hij is stevig en kan lang mee. Ik ben zeker heel tevreden over mijn aankoop. Dit hoesje werkt prima. Beschermt mijn telefoon super en de kleur is ook leuk. Hij is stevig en kan lang mee. Ik ben zeker heel tevreden over mijn aankoop.

Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 19, 2015

Ik vond het product niet leuk, het materiaal is erg lelijk no me gusto el producto, el material es muy feo

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2014

Ik heb mijn bestelling al ontvangen en ik was zeer tevreden omdat dit mijn vader is, ik raad het helemaal aan. Ya me llego mi pedido y quede muy satisfecha porque esta muy padre mi funda, lo recomiendo totalmente.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 30, 2014

Geweldig, mooi, zeer comfortabel en duurzaam hoesje! aanbevolen Custodia ottima, colore stupendo, molto comda e resistente! Consigliata

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 16, 2014

Het product kwam binnen 9 dagen, de kwaliteit is zeer aangenaam, geen klachten Товар пришёл за 9 дней, качество очень радует, претензий нет

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 24, 2013

Ik ben dol op deze telefoonhoes / portemonnee. Het is een zeer handige aankoop als je, zoals ik, het niet leuk vindt om portemonnees of grote portefeuilles mee te nemen! Dit is de tweede of gekocht van deze aanblik en ik ben er helemaal weg van! I love this phone case/wallet. Its a very convinient purchase if you, like me, do not like carrying around purses or big wallets! This is the second one or bought from this sight and I absolutely love them!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 12, 2013

Geweldige zaak. Perfectie overal. Ik hou ervan Amazing case. Perfection every where . I m lovin it

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 06, 2013

Ik had echt niet verwacht dat het van zon goede kwaliteit zou zijn, omdat de prijs zo laag is. Ik bestelde de rode lederen tas, die in perfecte staat aankwam zonder krassen. De magneet die deze afsluit, is echt sterk en houdt heel goed vast. Het opent nooit per ongeluk. De case heeft twee kleine vakken voor de creditcards of ID die erg handig zijn in het dagelijks leven. Tip: als u een product van deze website wilt kopen, controleer dan eerst de website van de douane van uw land om ervoor te zorgen dat uw bestelling niet aan de grens wordt belast. Voor Nederland worden aankopen tot € 20 niet belast met extra belastingen. I really did not expect it to be of such a good quality since the price is so low. I ordered the red leather case, which arrived in perfect condition with no scratches. The magnet which closes it is really strong and holds very well. It never opens by accident.

The case has two small pockets for the credit cards or ID which are very useful on everyday basis.

Tip: if you want to purchase any product from this website, check first the website of the customs of your country to make sure that your order wont be taxed on the boarder. For the Netherlands purchases up to €20 dont get charged with extra taxes.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2015

het item werd licht beschadigd door een ander onderdeel van mijn bestelling, het had beter verpakt maar zeer goed kunnen zijn, zoals te zien is op de afbeelding van de site. larticle a été légèrement abimé par un autre article de ma commande, il aurait pu être mieux emballer mais très bien , comme montrer sur limage du site.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest