English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (31 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 19, 2014

Prikolanaya veshchitca П р и к о л ь н а я в е щ и ц а

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2013

Heerlijk om je vrienden mee in de maling te nemen. Deze pen heeft me al veel lach plezier bezorgd. Heerlijk om je vrienden mee in de maling te nemen. Deze pen heeft me al veel lach plezier bezorgd.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2015

goed goed goed goed goed goed goedv goed good good good good good good goodv good

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 07, 2015

dit is zo geweldig om te gebruiken bij nietsvermoedende slachtoffers this is so great to use on unsuspecting victims

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 11, 2014

niet slecht als een klein cadeautje we drukken op de knop en hop een ontlading maak je geen zorgen, het is niet gevaarlijk pas mal comme petit cadeau on appuis sur le bouton et hop une decharge ne vous inquiétez pas ce nest pas dangereux

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2014

Gevouwen geweldig, zeer goed gemaakt! Klappte super, sehr gut gefertigt!

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 29, 2013

Verkregen in perfecte omstandigheden. Allemaal goed. Recibido en perfectas condiciones. Todo Bien.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2013

Uitstekend product, geleverd in goede staat en snel Excellent produit, livré en bon état et rapidement

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 14, 2013

heel grappig met net genoeg kracht om plezier te hebben. very funny with just enough power to be fun.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2013

Elke cent waard deze is echt een sterke goede grap! Worth every penny this one is really strong good prank!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest