English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (31 Reviews)
Schrijf een review
  • Jun 04, 2012

heel grappige familie flipping muy divertido familiares flipando

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 08, 2012

TODO PERFECTO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ TODO PERFECTO¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2012

Goede productkwaliteit! Snelle ontvangst daarmee, en dat is niet de prijs die elke concurrentie tart ... niet meer bedankt MiniInTheBox! Bonne qualité de produit ! Réception rapide avec ça, et cest sans compter le prix qui défie toute concurrence... Merci MiniInTheBox !

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 13, 2011

ik dacht dat de pen precies aan de rechterkant was v en het is geweldig voor een dagelijkse grap i thought the pen was just at the right v and itsgreat for an everyday prank

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Antonio Jose
  • Mar 28, 2011

De eerste keer dat ik het probeerde, was ik bang omdat het beter was dan ik dacht, het is heel goed om grappen te maken, het te kopen. The first time i tried it I was scared because it was better than i thought,its very good to make jokes,buy it.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 13, 2011

het is een pen die zeer functioneel is, het is verbazingwekkend hoe krachtig hij is. it´s a pen very functional,it´s amazing the power it has.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Antonio José
  • Jan 23, 2011

Heel erg bedankt, de elektrisch schokkende pen werkt heel goed, hij is niet te zwaar maar niet te zwak, hij is perfect; Bedankt voor alles, ik hoop hier vaak te kunnen kopen. Thank you very much,the electric shocking pen works very well,it is not too hard but not too weak,it is perfect;
Thank you for all,i hope to buy here much times.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Bewerken Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 15, 2011

De pen werkt goed en de elektrische schok is niet te hoog, alleen het beste punt van V, dan hou ik ervan The pen works well and the electric shock its not too high, just th best point of V, thanx i love it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 02, 2014

Ik heb het product ontvangen. Het is schokkend. Ik vertel het iedereen. Recebi o produto. É chocante.
Indico a todos.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 13, 2014

Aangekomen in goede staat en erg genoten :) Chegou em bom estado e gostei muito :)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest