English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (30 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 28, 2014

spijtig dat deze in de doos heel erg geplooid zat maar nu heb ik er geen last meer van. Wel spijtig dat deze in qwerty is en niet in azerty ik kom namelijk van belgie daarmee :p spijtig dat deze in de doos heel erg geplooid zat maar nu heb ik er geen last meer van. Wel spijtig dat deze in qwerty is en niet in azerty ik kom namelijk van belgie daarmee :p

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 20, 2015

zeer goed product. aangekomen in goede staat. produto muito bom. chegou em boas condições.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 25, 2015

erg goed! belemmert het schrijven niet en het toetsenbord wordt niet hard. muito bom! não impede a escrita e o teclado não fica duro.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 26, 2015

Snelle levering, perfect, zal mijn bestellingen hier voortzetten !!!! Rask levering, perfekt, vil fortsette mine bestillinger her!!!!

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2015

Alles was in orde, het zou compleet en intact zijn. Alles prima, ware vollständig und unversehrt.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 24, 2014

Geweldig toetsenbord, mooie kleur en leuk om op te schrijven Jättebra tangentbord, fin färg och skönt att skriva på

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 28, 2014

erg goed ik ontvang alles in tijd en vorm muy bueno recibito todo en tiempo y forma

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 29, 2014

Ik ontving het pakket een beetje laat, maar het werd ontvangen dankzij God, ze moeten het deel van de klantenservice verbeteren dat verschrikkelijk is, er is niemand die een bericht beantwoordt over elke vraag die wordt gesteld. He recibido el paquete un poco tarde pero fue recibido gracias a dios, tienen que mejorar la parte del servicio al cliente que es pésima, no hay nadie que conteste un mensaje sobre alguna consulta que se le haga..

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 03, 2014

Zeer goed tastgevoel en het beschermt echt tegen stof en water. Over het algemeen zeer goed product en voor de prijs nog beter. Very good tactile feel and it really does protect from dust and water. In general very good product and for the price even better.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 12, 2014

Zeer goede beschermer, met kwaliteit. Het enige probleem is dat ze me de verkeerde kleur stuurden, ik vroeg om oranje en het werd rood. Anders dan dat, oke! Protetor muito bom, com qualidade. O único problema é que me enviaram a cor errada, pedi laranja e veio vermelho. Fora isso, tudo certo!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest