English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1160 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 30, 2015

Product zoals de foto, ik vond het erg leuk. Het duurde ongeveer drie maanden om aan te komen. Produto igual a foto, gostei bastante. Demorou cerca de três meses para chegar.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 29, 2014

Zoals beschreven..goede kwaliteit ... Aanbevolen As described..good quality...Recommended

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2016

Kwaliteit is niet de beste, een van de ringen brak meteen, maar nog steeds perfect bruikbaar .. voor wat ik heb betaald ben ik erg blij ... bestel 14 oktober, arriveerde op 26 november La qualità non è delle migliori, uno degli anelli mi si è rotto subito, ma ancora perfettamente utilizzabile.. per quello che ho pagato sono molto soddisfatta... ordine del 14 ottobre, arrivati il 26 novembre

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

ik heb al zo een bovenvinger ringetjes besteld en allemaal zijn ze te groot,
MAAAAAR deze niet ze zijn perfect het zijn echt smalle ringetjes en ze blijven heel goed zitte valle niet af ofzo wil je deze kopen zeker doen dan krijg je geen spijt van :)
ik heb al zo een bovenvinger ringetjes besteld en allemaal zijn ze te groot,
MAAAAAR deze niet ze zijn perfect het zijn echt smalle ringetjes en ze blijven heel goed zitte valle niet af ofzo wil je deze kopen zeker doen dan krijg je geen spijt van :)

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 05, 2018

Bedankt dat ik het pakket heb ontvangen en bedankt voor de uitstekende service en, als God het wil, bij de volgende aankopen. Bedankt شكرا لقد وصلني الطرد واشكركم على الخدمة الممتازة وان شاء الله في المشتريات القادمة وشكرا

Antwoord Vertaald uit het Arabisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 01, 2018

Super mooi en delicaat, ik hou van ze? super bonitos y delicados, me encantan ?

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  S.
  • Geverifieerde Kope
  • Jun 12, 2017

Ik hou van deze. Ik draag ze eigenlijk altijd. I love these. I am basically always wearing them.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 30, 2016

Ik kan niet stoppen met winkelen op deze prachtige site ... Het is het beste voor mij! Ik ben heel blij en tevreden over mijn recente aankopen, ik hou te veel van deze ringen, ze zijn perfect. Heel erg bedankt, ik hou van je !!! I can not stop doing my shopping on this wonderful site... It is the best for me! I am very happy and satisfied of my recent purchases, I love too much these rings, they are perfect. Thank you so much, I love you!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 13, 2016

Ik hield van mijn verzoek. Alles klopte ongeveer 2 maanden plus ze zijn mooi zoals de foto 3 Ameeei meu pedido chegou tudo certinho demorou cerca de 2 meses mais são lindos igual a foto <3

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2016

Ze kwamen heel compleet aan in de stenen! Llegaron muy completos denlas piedras!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Sieraden Set / Bandring / Knokkelring - Kubieke Zirkonia, Strass, Legering Hart, Liefde Europees, Eenvoudige Stijl 7 Goud / Zilver Voor Feest / Dagelijks / Causaal / 4pcs
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 Dames Knokkelring - Legering Gepersonaliseerde, Eenvoudige Stijl, Modieus One-Size Zilver / Gouden Voor Feest / Dagelijks / Causaal
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Hol Ring / Staartring - Hart Stijlvol, Eenvoudig Goud / Zilver Voor Lahja / Dagelijks / Straat
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Ring - Legering Bladvorm, Bloem Uniek ontwerp One-Size Zilver Voor Lahja / Dagelijks
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Hangertjes ketting / Y Ketting - Standaard, Modieus Zilver, Gouden Kettingen Sieraden Voor Feest, Dagelijks, Causaal
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Sieraden Set - Legering Verstelbaar Gouden Voor Feest / Dagelijks / Causaal
1% koopUSD $ 0.99
 Dames manchet Ring / Verstelbare ring - Kubieke Zirkonia, Strass, Verguld Bladvorm Eenvoudig, Standaard, Modieus Verstelbaar Goud / Zilver Voor Alledaagse kleding / Afspraakje / Legering
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Statement Ring / manchet Ring - Sterling zilver, Strass Hart, Liefde Luxe, Uniek ontwerp, Elegant Verstelbaar Goud / Zilver Voor Bruiloft / Feest / Vuosipaiva
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Statement Ring - Legering Bladvorm Eenvoudige Stijl, Modieus One-Size Goud / Zilver Voor Feest / Dagelijks / Causaal
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Kristal Geometrisch Ring - Kristal, Legering Bladvorm, Golf Meetkundig, Kruiselings One-Size Zilver Voor Causaal / Formeel
1% koopUSD $ 4.99
 Dames Hangertjes ketting / Y Ketting - Verzilverd, Verguld Kruis, Oneindigheid Standaard, Eenvoudige Stijl, Modieus Verstelbaar Zilver, Gouden Kettingen Sieraden Voor Feest, Dagelijks, Causaal
2% koopUSD $ 1.99
 Dames Kubieke Zirkonia Bangles Cuff armbanden - Strass, Verguld Hart, Liefde Standaard, Modieus Armbanden Zilver / Gouden Voor Bruiloft Feest Verjaardag
2% koopUSD $ 0.99
 Dames Hangertjes ketting - Oneindigheid Standaard, Dubbele laag Zilver, Gouden Kettingen Sieraden Voor Feest, Dagelijks, Causaal
2% koopUSD $ 1.99
 Dames Twist Prince Of Wales Armbanden met ketting en sluiting - Sterling zilver Slang Standaard, Modieus Armbanden Zilver Voor Bruiloft Feest Dagelijks
3% koopUSD $ 1.99
 Dames Ring oorbellen Oor manchetten - Eenvoudige Stijl, Modieus Zwart / Zilver / Gouden Voor Bruiloft Feest Dagelijks
3% koopUSD $ 1.99
 Dames Gelaagd Hangertjes ketting / Parelketting - Parel Eenvoudige Stijl, Dubbele laag, Modieus Zilver, Gouden Kettingen Sieraden Voor Feest, Dagelijks, Causaal
3% koopUSD $ 1.99
 Dames Turkoois Cat\'s Eye Chrysoberyl Hangertjes ketting - Opaal  Pauw Vintage, Bohemien, Europees Verstelbaar Groen, Blauw, Navy 42+5 cm Kettingen Sieraden Voor Bruiloft, Feest, Dagelijks
4% koopUSD $ 5.99
 Dames Druppel oorbellen - Sterling zilver Statement, Eenvoudige Stijl Zilver Voor Bruiloft Feest Dagelijks
4% koopUSD $ 1.99
 Dames Strand Armbanden - Armbanden Blauw / Roze / Licht Roze Voor Dagelijks Causaal
4% koopUSD $ 1.99
 Dames kralen Choker kettingen - Hart Standaard Goud, Zilver Kettingen Sieraden Voor Bruiloft, Feest, Verjaardag
5% koopUSD $ 2.99
 Dames Ring oorbellen - Golf Vintage Goud / Zilver Voor Kerstmis / Bruiloft / Feest
5% koopUSD $ 1.99
 Dames Kristal Hangertjes ketting - Kristal, Verzilverd Drop, Traan Modieus, Elegant Rood, Blauw, Lichtbruin Kettingen Sieraden Voor Bruiloft, Feest, Speciale gelegenheden
5% koopUSD $ 1.99
 Dames Verklaring Kettingen - Statement, Vintage, Modieus Zilver, Gouden Kettingen Sieraden Voor Bruiloft, Feest, Dagelijks
6% koopUSD $ 2.99
 Dames Parel Lasso Hangertjes ketting / Parelketting - Parel, Imitatieparel Bladvorm Standaard, Eenvoudige Stijl, Modieus Zilver Kettingen Sieraden Voor Lahja, Dagelijks, Causaal
6% koopUSD $ 0.99
 Dames Knokkelring - Legering Vintage, Modieus One-Size Zilver Voor Feest / Dagelijks
6% koopUSD $ 2.99
 kralen Armbanden met ketting en sluiting - Ster Bohemien, Boho, Movie Jewelry Armbanden Goud / Zilver Voor Kerstcadeaus Bruiloft Feest
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Bangles Cuff armbanden - Verguld Uniek ontwerp, Eenvoudige Stijl, Modieus Armbanden Gouden Voor Kerstcadeaus Feest Dagelijks
1% koopUSD $ 1.99
 Dames stapelbaar Sieraden Set / Ringen Set - Legering Modieus Verstelbaar Zilver / Gouden Voor Feest / Dagelijks / Causaal
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Ring oorbellen Oorbel - Eenvoudige Stijl, Modieus Zilver / Gouden Voor Dagelijks Causaal Sport
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Ring - Legering Modieus One-Size Goud / Zilver / Schermkleur Voor Feest
1% koopUSD $ 0.99
 Dames Parel Gelaagd Kettingen / gelaagde Kettingen / Parelketting - Parel Gepersonaliseerde, Modieus, Meerlaags Kettingen Sieraden Voor Kerstcadeaus, Feest, Dagelijks
1% koopUSD $ 2.99
 Oorknopjes / Clip oorbellen - Hart Modieus Zilver Voor Dagelijks / Afspraakje / 7pcs
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Hangertjes ketting / lange ketting - Strass, Schelp Uil Vintage, Europees, Modieus Gouden Kettingen Sieraden Voor Feest, Lahja, Dagelijks
1% koopUSD $ 1.99
ATest