English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1160 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 30, 2015

Product zoals de foto, ik vond het erg leuk. Het duurde ongeveer drie maanden om aan te komen. Produto igual a foto, gostei bastante. Demorou cerca de três meses para chegar.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 29, 2014

Zoals beschreven..goede kwaliteit ... Aanbevolen As described..good quality...Recommended

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2016

Kwaliteit is niet de beste, een van de ringen brak meteen, maar nog steeds perfect bruikbaar .. voor wat ik heb betaald ben ik erg blij ... bestel 14 oktober, arriveerde op 26 november La qualità non è delle migliori, uno degli anelli mi si è rotto subito, ma ancora perfettamente utilizzabile.. per quello che ho pagato sono molto soddisfatta... ordine del 14 ottobre, arrivati il 26 novembre

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

ik heb al zo een bovenvinger ringetjes besteld en allemaal zijn ze te groot,
MAAAAAR deze niet ze zijn perfect het zijn echt smalle ringetjes en ze blijven heel goed zitte valle niet af ofzo wil je deze kopen zeker doen dan krijg je geen spijt van :)
ik heb al zo een bovenvinger ringetjes besteld en allemaal zijn ze te groot,
MAAAAAR deze niet ze zijn perfect het zijn echt smalle ringetjes en ze blijven heel goed zitte valle niet af ofzo wil je deze kopen zeker doen dan krijg je geen spijt van :)

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 05, 2018

Bedankt dat ik het pakket heb ontvangen en bedankt voor de uitstekende service en, als God het wil, bij de volgende aankopen. Bedankt شكرا لقد وصلني الطرد واشكركم على الخدمة الممتازة وان شاء الله في المشتريات القادمة وشكرا

Antwoord Vertaald uit het Arabisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 01, 2018

Super mooi en delicaat, ik hou van ze? super bonitos y delicados, me encantan ?

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  S.
  • Geverifieerde Kope
  • Jun 12, 2017

Ik hou van deze. Ik draag ze eigenlijk altijd. I love these. I am basically always wearing them.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 30, 2016

Ik kan niet stoppen met winkelen op deze prachtige site ... Het is het beste voor mij! Ik ben heel blij en tevreden over mijn recente aankopen, ik hou te veel van deze ringen, ze zijn perfect. Heel erg bedankt, ik hou van je !!! I can not stop doing my shopping on this wonderful site... It is the best for me! I am very happy and satisfied of my recent purchases, I love too much these rings, they are perfect. Thank you so much, I love you!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 13, 2016

Ik hield van mijn verzoek. Alles klopte ongeveer 2 maanden plus ze zijn mooi zoals de foto 3 Ameeei meu pedido chegou tudo certinho demorou cerca de 2 meses mais são lindos igual a foto <3

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2016

Ze kwamen heel compleet aan in de stenen! Llegaron muy completos denlas piedras!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Sieraden Set Bandring Knokkelring - Kubieke Zirkonia, Strass, Legering Hart, Liefde Europees, Eenvoudige Stijl 7 Goud / Zilver Voor Feest Dagelijks Causaal / 4pcs
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 1.99
 Dames Kristal Bandring - Verguld, Legering Luxe, Eenvoudige Stijl, Modieus One-Size Zilver / Gouden Voor Feest
1% koopUSD $ 5.49
 Dames Bandring manchet Ring - Legering Europees, Modieus, Open Verstelbaar Zilver Voor Feest Dagelijks Causaal
1% koopUSD $ 5.49
 Dames manchet Ring Verstelbare ring - Kubieke Zirkonia, Strass, Verguld Bladvorm Eenvoudig, Standaard, Modieus Verstelbaar Goud / Zilver Voor Alledaagse kleding Afspraakje / Legering
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Touw Double Twine Ring Ring Set Staartring - Legering Maanfase Eenvoudig, Romantisch, Casual / Sporty 6 / 7 / 8 / 9 Goud Voor Dagelijks Avond Feest Maskerade
1% koopUSD $ 1.99
 Dames - Legering Gepersonaliseerde 8 Zilver / Gouden Voor Dagelijks
1% koopUSD $ 2.99
 Dames - Legering Modieus 5 Voor Feest Dagelijks Causaal
1% koopUSD $ 0.99
 Dames Ring oorbellen Oor manchetten - Eenvoudige Stijl, Modieus Zwart / Zilver / Gouden Voor Bruiloft Feest Dagelijks
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Kristal Verklaring Kettingen - Strass Modieus Lichtblauw, Regenboog, Licht Groen Kettingen Sieraden 1pc Voor Bruiloft, Feest, Dagelijks
1% koopUSD $ 6.49
 Dames Verklaring Kettingen - Statement, Vintage, Modieus Zilver, Gouden Kettingen Sieraden Voor Bruiloft, Feest, Dagelijks
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Verklaring Kettingen - Statement, Vintage, Modieus Zilver Kettingen Sieraden Voor Bruiloft, Feest, Dagelijks
2% koopUSD $ 2.99
 Dames Hangertjes ketting / lange ketting - Strass, Schelp Uil Vintage, Europees, Modieus Gouden Kettingen Sieraden Voor Feest, Lahja, Dagelijks
2% koopUSD $ 2.99
 Dames Bangles Cuff armbanden - Verguld Uniek ontwerp, Eenvoudige Stijl, Modieus Armbanden Gouden Voor Kerstcadeaus Feest Dagelijks
2% koopUSD $ 1.99
 Dames Hol Ring Staartring - Legering Hart Stijlvol, Eenvoudig Goud / Zilver Voor Lahja Dagelijks Straat
3% koopUSD $ 2.99
 Dames Ring - Legering Bladvorm, Bloem Uniek ontwerp One-Size Zilver Voor Lahja Dagelijks
3% koopUSD $ 3.99
 Dames Sieraden Set - Legering Verstelbaar Gouden Voor Feest Dagelijks Causaal
3% koopUSD $ 1.89
 Dames Kwastje Kroonluchters Druppel oorbellen - Hars Crescent Moon Bohemien, Boho Zwart / Rood / Groen Voor Dagelijks
4% koopUSD $ 3.99
 Dames Verklaring Kettingen / Y Ketting - Bloem Statement, Vintage, Modieus Zwart, Oranje, Blauw Kettingen Sieraden Voor Bruiloft, Feest, Feest / Uitgaan
4% koopUSD $ 3.99
 Dames Sieraden set - omvatten Ketting / Oorbellen Roos / Groen / Blauw Voor Feest Dagelijks Causaal / Kettingen
4% koopUSD $ 3.99
 Dames Knokkelring - Legering Bladvorm, Prinsessa Klassiek, Modieus One-Size Goud / Zilver Voor Feest Feest / Uitgaan Dagelijks
5% koopUSD $ 3.99
 Enkelring - Gouden Voor Dagelijks Causaal Dames
5% koopUSD $ 2.99
 Dames kralen Choker kettingen - Hart Standaard Goud, Zilver Kettingen Sieraden Voor Bruiloft, Feest, Verjaardag
5% koopUSD $ 2.84
 Dames Strand Armbanden - Armbanden Blauw / Roze / Licht Roze Voor Dagelijks Causaal
6% koopUSD $ 1.99
 Dames Oorknopjes - Gouden Voor Dagelijks
6% koopUSD $ 1.99
 Dames Knokkelring - Legering Vintage, Modieus One-Size Zilver Voor Feest Dagelijks / 10 stuks
6% koopUSD $ 2.99
 Dames Hangertjes ketting - Strass Schildpad, Dier Luxe, Europees, Modieus Kettingen Sieraden Voor Dagelijks
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Bandring - Strass, Gesimuleerde diamant, Legering Bloem Luxe, Modieus, Open Verstelbaar Zilver / Gouden Voor Feest Dagelijks Causaal
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Parel Clip oorbellen Oor manchetten - Imitatieparel Zilver / Gouden Voor Dagelijks
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Hangertjes ketting / Y Ketting - Standaard, Modieus Zilver, Gouden Kettingen Sieraden Voor Feest, Dagelijks, Causaal
1% koopUSD $ 1.89
 Dames Kristal Sierstenen Strand Armbanden - Europees Armbanden Blauw / Roze / Lichtblauw Voor Bruiloft Verjaardag Onnea
1% koopUSD $ 11.99
 Paars Zwart Blauw Kubieke Zirkonia Sieraden set - Zirkonia, Kubieke Zirkonia Drop Modieus omvatten Blauw / Roze / Lichtbruin Voor Bruiloft Feest Speciale gelegenheden  / Oorbellen / Kettingen
1% koopUSD $ 11.99
 Helder Ketting - Gesimuleerde diamant Drop Sierlijk, Luxe, Europees Zwart, Oranje, Blauw Kettingen Sieraden Voor Feest
1% koopUSD $ 7.99
 Dames Verklaring Kettingen / Bib ketting - Hars Luxe, Bohemien, Europees Rood, Blauw, Zwart / Wit Kettingen Sieraden Voor Feest, Speciale gelegenheden , Dagelijks
1% koopUSD $ 18.99
ATest