English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1159 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 30, 2015

Product zoals de foto, ik vond het erg leuk. Het duurde ongeveer drie maanden om aan te komen. Produto igual a foto, gostei bastante. Demorou cerca de três meses para chegar.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (7) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 29, 2014

Zoals beschreven..goede kwaliteit ... Aanbevolen As described..good quality...Recommended

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (10) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2016

Kwaliteit is niet de beste, een van de ringen brak meteen, maar nog steeds perfect bruikbaar .. voor wat ik heb betaald ben ik erg blij ... bestel 14 oktober, arriveerde op 26 november La qualità non è delle migliori, uno degli anelli mi si è rotto subito, ma ancora perfettamente utilizzabile.. per quello che ho pagato sono molto soddisfatta... ordine del 14 ottobre, arrivati il 26 novembre

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

ik heb al zo een bovenvinger ringetjes besteld en allemaal zijn ze te groot,
MAAAAAR deze niet ze zijn perfect het zijn echt smalle ringetjes en ze blijven heel goed zitte valle niet af ofzo wil je deze kopen zeker doen dan krijg je geen spijt van :)
ik heb al zo een bovenvinger ringetjes besteld en allemaal zijn ze te groot,
MAAAAAR deze niet ze zijn perfect het zijn echt smalle ringetjes en ze blijven heel goed zitte valle niet af ofzo wil je deze kopen zeker doen dan krijg je geen spijt van :)

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 01, 2018

Super mooi en delicaat, ik hou van ze? super bonitos y delicados, me encantan ?

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  S.
  • Geverifieerde Kope
  • Jun 12, 2017

Ik hou van deze. Ik draag ze eigenlijk altijd. I love these. I am basically always wearing them.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 30, 2016

Ik kan niet stoppen met winkelen op deze prachtige site ... Het is het beste voor mij! Ik ben heel blij en tevreden over mijn recente aankopen, ik hou te veel van deze ringen, ze zijn perfect. Heel erg bedankt, ik hou van je !!! I can not stop doing my shopping on this wonderful site... It is the best for me! I am very happy and satisfied of my recent purchases, I love too much these rings, they are perfect. Thank you so much, I love you!!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 13, 2016

Ik hield van mijn verzoek. Alles klopte ongeveer 2 maanden plus ze zijn mooi zoals de foto 3 Ameeei meu pedido chegou tudo certinho demorou cerca de 2 meses mais são lindos igual a foto <3

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 03, 2016

Ze kwamen heel compleet aan in de stenen! Llegaron muy completos denlas piedras!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 25, 2016

phalanx ring afwerking ok dito foto bague de phalange finition ok idem photo

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Sieraden Set / Bandring / Knokkelring - Kubieke Zirkonia, Strass, Legering Hart, Liefde Europees, Eenvoudige Stijl 7 Goud / Zilver Voor Feest / Dagelijks / Causaal
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 Dames Ring Set - Legering Vintage One-Size Goud Voor Dagelijks
1% koopUSD $ 4.99
 Dames Knokkelring - Strass, Gesimuleerde diamant, Legering Bladvorm, Bloem Standaard, Modieus One-Size Goud / Zilver Voor Feest / Dagelijks / Causaal
1% koopUSD $ 1.99
 Dames - Gesimuleerde diamant, Legering Gepersonaliseerde, Modieus 8 Gouden Voor Dagelijks / Causaal / Strass
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Ringen voor stelletjes / Bandring / Statement Ring - Platina Verguld, Verguld 7 / 8 / 9 Voor Bruiloft / Feest / Dagelijks
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Statement Ring - Strass, Legering Rozen, Bloem Vintage, Europees, Open Verstelbaar Zilver / Gouden Voor Feest / Dagelijks / Causaal
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Sieraden Set - Legering Verstelbaar Gouden Voor Feest / Dagelijks / Causaal
1% koopUSD $ 0.78
 Dames Ring - Legering Bladvorm, Bloem Uniek ontwerp One-Size Zilver Voor Lahja / Dagelijks
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Statement Ring / manchet Ring - Sterling zilver, Strass Hart, Liefde Luxe, Uniek ontwerp, Elegant Verstelbaar Goud / Zilver Voor Bruiloft / Feest / Vuosipaiva
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Sieraden Set - Legering Kruis, Liefde Europees, Modieus 8 Gouden Voor Bruiloft / Feest / Lahja
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Kristal Geometrisch Ring - Kristal, Legering Bladvorm, Golf Meetkundig, Kruiselings One-Size Zilver Voor Causaal / Formeel
2% koopUSD $ 4.99
 Dames Bangles / Cuff armbanden - Strass, Verguld Hart, Liefde Standaard, Modieus Armbanden Zilver / Gouden Voor Bruiloft / Feest / Verjaardag
2% koopUSD $ 0.99
 Dames Ring oorbellen - Golf Vintage Goud / Zilver Voor Kerstmis / Bruiloft / Feest
2% koopUSD $ 1.99
 Dames Hangertjes ketting / Y Ketting  -  Standaard, Modieus Zilver, Gouden Kettingen Voor Feest, Dagelijks, Causaal
3% koopUSD $ 1.99
 Dames Druppel oorbellen - Bladvorm Gepersonaliseerde, Europees, Statement Zilver / Gouden Voor Bruiloft / Feest / Speciale gelegenheden 
3% koopUSD $ 1.99
 Dames Kristal / Edelsteen Natuurlijk Zwart Hangertjes ketting / gelaagde Kettingen  -  Kristal Standaard, Europees, Eenvoudige Stijl Gouden Kettingen Voor Feest, Speciale gelegenheden , Verjaardag
3% koopUSD $ 0.99
 Dames Druppel oorbellen - Bladvorm Voor Dagelijks
4% koopUSD $ 4.99
 Dames manchet Ring / Verstelbare ring - Kubieke Zirkonia, Strass, Verguld Bladvorm Eenvoudig, Standaard, Modieus Verstelbaar Goud / Zilver Voor Alledaagse kleding / Afspraakje / Legering
4% koopUSD $ 1.57
 Dames Druppel oorbellen - Grijs / Blauw Voor Bruiloft / Feest / Dagelijks
4% koopUSD $ 6.99
 Dames Kristal Sieraden set - Kristal, Roos verguld Traan Elegant, Bruids, Festival / Feestdagen omvatten Druppel oorbellen / Hangertjes ketting Wit / Groen / Blauw Voor Feest / Speciale gelegenheden
5% koopUSD $ 5.99
 Dames Oorknopjes / Voor achter gestileerde oorbellen - Bloem Standaard, Europees Zilver / Gouden Voor Feest / Verjaardag / Dagelijks
5% koopUSD $ 1.99
 Dames Cuff armbanden / Vintage Armbanden - Uniek ontwerp, Modieus Armbanden Gouden Voor Causaal
5% koopUSD $ 5.99
 Gelaagd Lederen armbanden - Leder Feest, Werk, Informeel Armbanden Zwart / Blauw / Roze Voor Kerstcadeaus
6% koopUSD $ 7.99
 Dames Oorknopjes - Bladvorm Natuur, Modieus, Machtsevenwicht Zilver / Gouden Voor Dagelijks / Causaal
6% koopUSD $ 1.99
 Dames Parel Lasso Hangertjes ketting / Parelketting  -  Parel, Imitatieparel Bladvorm Standaard, Eenvoudige Stijl, Modieus Zilver Kettingen Voor Lahja, Dagelijks, Causaal
6% koopUSD $ 0.99
 Dames Statement Ring - Legering Bloem Modieus 7 Goud / Zwart Voor Feest / Dagelijks / Causaal
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Choker kettingen  -  Hart Gepersonaliseerde, Modieus, Euramerican Goud, Zilver Kettingen Voor Dagelijks gebruik, Dagelijks, Causaal
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Hangertjes ketting / Verklaring Kettingen / Hangers  -  Gepersonaliseerde, Hangende stijl, Modieus Goud Kettingen Voor Speciale gelegenheden , Dagelijks, Causaal / gelaagde Kettingen
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Lasso Y Ketting  -  Bar & Circle Standaard, Modieus, Lange Lengte Zilver, Gouden Kettingen 1pc Voor Feest, Dagelijks, Causaal
1% koopUSD $ 0.99
 Dames Parel Armbanden met ketting en sluiting - Parel Oneindigheid Bohemien, Standaard, Eenvoudige Stijl Armbanden Goud / Zilver Voor Kerstcadeaus / Bruiloft / Feest
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Oorknopjes - Schedel Roze Voor Dagelijks / Causaal
1% koopUSD $ 1.99
 Dames Parel Gelaagd Kettingen / gelaagde Kettingen / Parelketting  -  Parel Gepersonaliseerde, Modieus, Meerlaags Kettingen Voor Kerstcadeaus, Feest, Dagelijks
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Bandring / manchet Ring - Sterling zilver Dier Modieus, leuke Style Verstelbaar Zilver Voor Feest / Vuosipaiva / Verjaardag
1% koopUSD $ 3.99
ATest