English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Eindejaar Super Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (51 Reviews)
Schrijf een review
  • May 14, 2015

Perfect !! Ik vond het gewoon geweldig, het heeft me anderhalve maand al verwacht en ik vond het zo leuk !! Aangekomen in perfecte staat perfect verpakt !! Perfeitooooo!! Simplesmente amei, demorou 1 mês e meio já esperado e amei muitoo!! Chegou em ótimo estado embaladinhos perfeitamente!!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 25, 2015

De oorbel is geweldig. Het stoort ons niet als we het dragen en het is erg stijlvol. Ik raad je aan om het zilver te kopen, omdat het mogelijk is om het te matchen met je hele garderobe voor belangrijke avonden, maar gewoon om te studeren met een jeugdige touch. Lorecchino è meraviglioso. Non dà fastidio quando lo indossiamo ed è molto elegante. Vi consiglio di acquistarlo argento perchè è possibile abbinarlo con tutto il vostro guardaroba per serate importanti ma anche solo per andare alluniversità con un tocco giovanile

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 15, 2015

Goed product, ik raad het aan, in goede staat, alleen maar nadeel, het ontvangstbewijs dat 2 maanden duurde. Bon produit, je le recommande, en super état, seul bémol, la réception qui a mis 2 mois.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2015

Ik ben blij met mijn aankoop. Erg leuke oorbellen, ze kwamen in goede staat aan. Ik ben blij met mijn aankoop. Erg leuke oorbellen, ze kwamen in goede staat aan.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 24, 2014

Helemaal te gek dit oorsieraad. De stretcher look, het champagnekleurige kristal, tien punten. Wel lastig in te doen door het schroefdraad maar oh wat is hij gaaf! Probeer alleen niet op het oor te gaan liggen als je hem in hebt, je gaat dood! Helemaal te gek dit oorsieraad. De stretcher look, het champagnekleurige kristal, tien punten. Wel lastig in te doen door het schroefdraad maar oh wat is hij gaaf! Probeer alleen niet op het oor te gaan liggen als je hem in hebt, je gaat dood!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 21, 2014

Leuk kettinkje met schroefdraad sluiting Leuk kettinkje met schroefdraad sluiting

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 05, 2016

Ik hou van, het geeft een bepaalde stijl Jaime, sa donne un certain style

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 30, 2016

Ik hou echt van deze oorbel, ik heb er nu 2 van. Het pakket is in perfecte staat aangekomen en de oorbel veroorzaakte niet de gepiercete gebieden waar de oorbel pijn ging doen, dus ik ben er tevreden mee. I really like this earring, I have 2 of it now. The package arrived in perfect condition and the earring didnt cause the pierced areas where the earring went in to hurt so Im satisfied with it.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2016

Heel mooi, alleen leuk gevonden is slecht dat de bezorging veel kost moet zonder haast besteld worden. Muito bonito, gostei
apenas é ruim a entrega demora muito tem que ser pedido sem pressa.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 18, 2016

Mooie sieraden tegen een onverslaanbare prijs. Snelle levering. Hübscher Schmuck zu unschlagbarem Preis.
Schnelle Lieferung.

Antwoord(1) Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest