English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (52 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 17, 2015

Ik kreeg de witte, had toch wel graag de roze gehad maarja hij blijft leuk hoor;) Ik kreeg de witte, had toch wel graag de roze gehad maarja hij blijft leuk hoor;)

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 12, 2014

Ik heb de witte ontvangen, helaas draait hij wel steeds al je m om hebt. Heel licht gewicht Ik heb de witte ontvangen, helaas draait hij wel steeds al je m om hebt. Heel licht gewicht

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 27, 2016

Zoals de beschrijving is. Roze en het heeft niet al te lang geduurd. Tal cual la descripción. Color rosa y no ha tardado demasiado tiempo.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 30, 2015

prachtige rode halsband divinooooo hermoso collar rojo divinooooo

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 21, 2015

love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love love love it love love it love love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love it love love it love it love it love it
love it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 04, 2015

DE KLEUR IS OP HET JUISTE WAT JE MAAKT GEEN KEUZE OM TE KIEZEN DIE ZO VERBETERT MOET WORDEN EL COLOR ES AL AZAR LO QUE HACE QUE NO TENGAS OPCION A ESCOGER ESO DEBEN MEJORAR

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 29, 2015

Alles ging goed, kreeg wat ik verwachtte Minden rendben ment!Azt kapta amit vártam

Antwoord Vertaald uit het Hongaars Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 24, 2015

het accessoire is super schattig, ik vond het geweldig el accesorio es super lindo, me encanto mucho

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2015

mooie ketting geweldige levertijd erg blij lovely necklace great delivery time very happy

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2015

mijn neef wil dat ik dit voor haar bestel my cousin want me to order this for her

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest