English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Eindejaar Super Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (52 Reviews)
Schrijf een review
  • Jul 18, 2014

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ............................................... ...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 27, 2014

Houd van dit! Perfect. Heel helder voor mijn vakantie. Love this! Perfect. Very bright for my holiday.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 17, 2015

erg leuk, hoewel ik de twee dezelfde kleur heb. muy lindo, aunque me llegaron los dos del mismo color.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 15, 2015

object zoals beschreven in de verzending pyrimony van de verwachte oggetto come in descrizione spedizione pirima del previsto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2015

Leuk op zoek naar de prijs en ik vind het erg leuk .... !! Nice looking for the price and I like it very much....!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2015

in het wit ontvangen. jammer dat we de kleur niet kunnen kiezen. reçu en blanc. dommage que lon ne puisse choisir la couleur.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 05, 2014

Zelfde als op de foto, wit plastic gepasseerd))) Такое же как на картинке, прошло белое пластмассовое)))

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 29, 2014

omdat de kleur willekeurig is, de kleur die ik niet leuk vond, heb ik het gevoel dat het wit er niet uitziet como el color es al azar el color no me gusto sientoe que el blanco no luce

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 20, 2014

Eenvoudige maar mooie ketting, wenselijk materiaal. Collar sencillo pero bonito, material deseable.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 20, 2014

Het lijkt erop dat de ringen loslaten, maar niet slecht in het algemeen On dirait que les anneaux vont lâcher mais pas mal dans lensemble

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest