English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (114 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  Krewe
  • Geverifieerde Kope
  • UITELICHTE REVIEW
  • Feb 11, 2017

Ik ben zeer tevreden met de oorbellen en ik heb ze in 3 kleuren voor die top prijs dan kan je nog eens afwisselen of er 3 indoen met mijn 3 gaatjes naast elkaar ..echt tof ... thx en zal zeker nogmaals bestellen Ik ben zeer tevreden met de oorbellen en ik heb ze in 3 kleuren voor die top prijs dan kan je nog eens afwisselen of er 3 indoen met mijn 3 gaatjes naast elkaar ..echt tof ... thx en zal zeker nogmaals bestellen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 19, 2018

Hallo goedemiddag, ik krijg de bestelling, dank u, bent mooi, gelukkige dag cpineda Hola buena tarde, me llego el pedido, gracias, estan hermosos, feliz dia cpineda

Antwoord(9) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (8) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 23, 2017

Deze oorbellen zijn erg goed, ik vond ze erg leuk en het beste is dat ze binnen de aangegeven periode zijn aangekomen. Estos pendientes están muy bien, me han gustado mucho y lo mejor es que han llegado dentro del plazo indicado.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 10, 2016

Mooie slanke oorbellen, hou van de lichtheid van deze en de eenvoud van hen. Eenvoudig in en uit te doen. Beautiful slender earrings, love the lightweightness of these and the simplicity of them. Easy to put in and take out.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 30, 2017

Producten voldoen aan de beschrijving, Goede kwaliteit; - Ik adviseer zonder aarzeling Produits conforme à la description , De bonne qualité ;- Je recommande sans hesité

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 01, 2018

Mooie oorbellen, delicaat en fijn! Beautiful earrings, delicate and fine!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 14, 2017

Hoewel lang, de oorbel is erg dun en onopvallend. Zeer stijlvol. Apesar de longo, o brinco é bem fino e discreto. Muito elegante.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 08, 2016

Dit is een heel mooi paar oorbellen. Het is precies zoals afgebeeld en ik kreeg mijn levering precies op tijd. Overal geen problemen. Ik heb het verschillende keren gebruikt en ik kreeg complimenten over hoe mooi het is. Bedankt mini in de doos. Ik zal je zeker aanbevelen aan mijn vrienden. This is a very beautiful pair of earrings. It is exactly as pictured and I got my delivery just on time. No problems whatsoever from anywhere. I have used it several times and I got complimented on how pretty it is. Thank you mini in the box. I will definitely recommend you to my friends.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 01, 2016

Heel gevoelig. SUPER AANBEVELING. Hij arriveerde met 51 dagen. Muito delicado. SUPER RECOMENDO. Chegou com 51 dias.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 15, 2018

de orechcini zijn heel schattig maar eenvoudig. Ik raad ze aan omdat ze niet veel wegen en opzichtig zijn op het juiste moment, in het zwart gekocht om het contrast te verbeteren gli orechcini sono molto carini ma semplici. li consiglio perchè non pesano molto e sono vistosi al punto giusto, acquistati di colore nero per risaltare il contrasto

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Dames Oorknopjes - Dames Europees Eenvoudige Stijl Modieus Sieraden Zwart / Zilver / Gouden Voor Feest Dagelijks Causaal
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 Dames Druppel oorbellen - Dames Sieraden Goud / Zilver Voor Bruiloft Feest Dagelijks Causaal
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Oorknopjes - Dames Eenvoudige Stijl Modieus Sieraden Goud / Zilver Voor Dagelijks
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Synthetische Diamant meetkundig Druppel oorbellen Mismatch oorbellen - Dames Klassiek Modieus Sieraden Zwart Voor Dagelijks Avond Feest
1% koopUSD $ 4.99
 Dames Ring oorbellen - Verzilverd Statement Dames Modieus Sieraden Zilver Voor Feest Dagelijks Causaal
1% koopUSD $ 4.99
 Dames Lang Druppel oorbellen - Veer Veer Dames Vintage Etnisch Modieus Inheemse Amerikaan Sieraden Zwart Voor School Verjaardag 1 paar
1% koopUSD $ 3.99
 Dames meetkundig Druppel oorbellen - Hout Eenvoudig Vintage Europees Sieraden Zwart Voor Feest Causaal 1 paar
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Oorknopjes - Drop Dames Eenvoudig Meetkundig Uniek ontwerp Oversized Sieraden Goud / Zwart / Zilver Voor Feest / Uitgaan Carnaval Straat 1 paar
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Lang Oorknopjes Druppel oorbellen - Sterling zilver Imitatieparel Bladvorm Dames Eenvoudige Stijl Modieus Sieraden Zilver Voor Dagelijks Werk
1% koopUSD $ 7.99
 Dames Hol Oorknopjes - Creatief Dames Eenvoudig Koreaans leuke Style Sieraden Goud / Zilver Voor Lahja Dagelijks Straat 1 paar
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Oorknopjes Huggie Oorbellen - Dames Bohemien Boho Sieraden Goud Voor Lahja Schoolfeest 1 paar
2% koopUSD $ 2.99
 Dames Klassiek Oorknopjes - Vogel Dames Artistiek Sieraden Lichtblauw Voor Feest / Uitgaan Ceremonie 1 paar
2% koopUSD $ 3.99
 Dames Ring oorbellen - Verzilverd Dames Sieraden Zilver Voor
2% koopUSD $ 4.99
 Dames stapelbaar Oorknopjes Ring oorbellen - Verzilverd Statement Dames Gepersonaliseerde Sieraden Goud / Zilver Voor Toneel Club
3% koopUSD $ 3.99
 Dames Druppel oorbellen - Statement Dames Gepersonaliseerde Modieus Sieraden Goud / Zwart / Zilver Voor Feest Onnea Dagelijks Causaal
3% koopUSD $ 1.99
 Dames Druppel oorbellen - Sterling zilver Dames Sieraden Zilver Voor Bruiloft Feest Dagelijks Causaal
3% koopUSD $ 4.99
 Dames Druppel oorbellen - Veer Uil Dier Statement Dames Klassiek Bohemien Boho Elegant Sieraden Bruin / Rood / Groen Voor Feest Halloween valmistuminen Dagelijks Toneel School
4% koopUSD $ 5.99
 Dames Zoetwaterparel Stijlvol Lang Druppel oorbellen Ring oorbellen - Imitatieparel Bladvorm Statement Dames Renaissance Sieraden Zilver / Lichtbruin Voor Feest Ceremonie 1 paar
4% koopUSD $ 4.99
 Dames Druppel oorbellen - Dames Meetkundig Europees Euramerican Sieraden Goud / Zilverachtig Voor Bruiloft Dagelijks Causaal
4% koopUSD $ 1.99
 Dames Oorknopjes Druppel oorbellen - Sterling zilver Dames Gepersonaliseerde Modieus Sieraden Zilver Voor Bruiloft Feest Dagelijks Causaal
5% koopUSD $ 3.99
 Dames Kubieke Zirkonia Oorknopjes Oor klimmers - Bladvorm Dames Eenvoudig Vintage Modieus Sieraden Goud / Zilver / Goud Rose Voor Bruiloft Dagelijks Maskerade Verlovingsfeest Schoolfeest Werk 2pcs
5% koopUSD $ 4.99
 Dames meetkundig Clip oorbellen Oor manchetten Enkele oorbel - Bladvorm Statement Dames Sieraden Goud / Zilver Voor Avond Feest Straat 1pc
5% koopUSD $ 2.99
 Dames Klassiek Oorknopjes - Bloem Dames Europees Zoet Modieus Sieraden Zwart / Rood / Blauw Voor Causaal Dagelijks 1 paar
6% koopUSD $ 3.99
 Dames Druppel oorbellen Dangle Oorbellen - Sterling zilver Zilver Drop Dames Uniek ontwerp Elegant Bruids Sieraden Wit / Fuchsia Voor Bruiloft Feest Vuosipaiva Verjaardag Lahja Dagelijks 1pc
6% koopUSD $ 2.99
 Dames Ring oorbellen - Dames Gepersonaliseerde Eenvoudige Stijl Sieraden Zilver / Gouden Voor Feest Dagelijks Causaal Sport
6% koopUSD $ 2.99
 Dames Oorbel - Hart Dames Gepersonaliseerde Modieus Sieraden Goud / Zilver Voor Dagelijks Causaal Straat Uitgaan
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Ring oorbellen - Verzilverd Gepersonaliseerde Klassiek Standaard Eenvoudige Stijl Modieus Sieraden Zilver / Messing / Goud Rose Voor Kerstmis Bruiloft Feest Verjaardag Nieuwe baby valmistuminen
1% koopUSD $ 2.99
 Dames meetkundig Druppel oorbellen - Dames Eenvoudige Stijl Sieraden Wit / Zwart / Koffie Voor Dagelijks
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Touw Oorbel - Muzieknoot Dames leuke Style Frans Zigeuner Sieraden Goud / Zilver Voor School Oefenen 1 paar
1% koopUSD $ 3.99
 Dames Enkele Draad Druppel oorbellen - Verzilverd Hangende stijl Klassiek Sieraden Wit Voor Kerstcadeaus Bruiloft Feest Speciale gelegenheden  Vuosipaiva Verjaardag
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Oorknopjes - MOON Dames Eenvoudig Uniek ontwerp Koreaans Modieus Sieraden Goud / Zwart / Zilver Voor Feest / Uitgaan Avond Feest Carnaval 1 paar
1% koopUSD $ 2.99
 Dames Ring oorbellen - Hart Dames Bohemien Modieus Boho Sieraden Goud / Zilver Strikvorm Voor Lahja Dagelijks 18pcs
1% koopUSD $ 4.99
 Dames Druppel oorbellen - Standaard Eenvoudige Stijl Dubbele laag Sieraden Goud / Zilver Voor Feest Dagelijks Causaal
1% koopUSD $ 0.99
ATest