English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (23 Reviews)
Schrijf een review
  • Aug 27, 2016

Op tijd ontvangen, niet te groot of te klein, ik ben tevreden met het materiaal. Blijft gezien voor de kwaliteit Reçu dans les délais, pas trop gros ni trop petit, je suis satisfaite également de la matière. Reste à voir pour la qualité

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2016

Dit item lijkt behoorlijk duurzaam te zijn in China en het is nogal moeilijk om zweterige handen aan te trekken. Maar het is gemakkelijk om erachter te komen en schattig als de hel om te dragen! This item seems pretty durable to be made in China and it is is kinda hard to put on with sweaty hands. However its easy to figure out and cute as hell to wear!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 02, 2015

Great! Aangekomen op schema, erg mooi. Ottimo! Arrivato nei tempi previsti, molto belli.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 19, 2015

na lang wachten ontving ik mijn bestelling ongeveer een week geleden eindelijk. de oorbellen zijn zoals op de foto: niet te groot, plat dilatatoreffect. Mooi! dopo una lunga attesa finalmente ho ricevuto il mio ordine circa una settimana fa. gli orecchini sono come da immagine: non troppo grandi, piatti effetto dilatatore. Bellissimi!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 12, 2016

Mooie oorbellen en zien er ook zo uit als op de foto! Mooie oorbellen en zien er ook zo uit als op de foto!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 21, 2016

Mooi en makkelijk in het oor aan te brengen Mooi en makkelijk in het oor aan te brengen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  Safa
  • Geverifieerde Kope
  • May 02, 2016

leuk voor dagelijks aan te doen, zijn wel groote gaatjes dus kan pijn doen aan je oor in het begin maar is wel inderdaad roestvast staal. Zien er leuk uit en passen bij je outfit leuk voor dagelijks aan te doen, zijn wel groote gaatjes dus kan pijn doen aan je oor in het begin maar is wel inderdaad roestvast staal. Zien er leuk uit en passen bij je outfit

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 30, 2016

Draaien goed dicht dus blijven tenminste zitten. Wel hele dikke pinnetjes waardoor de eerste keer mijn oor echt rood was. Draaien goed dicht dus blijven tenminste zitten. Wel hele dikke pinnetjes waardoor de eerste keer mijn oor echt rood was.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 10, 2015

zitten fijn en zijn heel mooi... zitten fijn en zijn heel mooi...

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 02, 2017

niets te zeggen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! rien a dire !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest