English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (23 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  Lika
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 21, 2017

Het is zo stijlvol. Ik draag het elke dag. It so stylish. I wear it everyday.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2016

Heel aardig. Ik vond het geweldig. Dat is de grootte en kleur die ik wil. Bedankt Very nice. I loved it. Thats the size and colour i want.

Thanks

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 22, 2016

Ik heb deze nog niet uitgeprobeerd, maar ze zien er getrouw uit. I havent tried these on yet, but they look true to the picture.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  adri
  • Geverifieerde Kope
  • Nov 16, 2016

Mijn jongen is geëmuleerd, hoewel ze een beetje zwaar zijn. ze zijn erg mooi a mi chico le han emcantado, aunque le resultan un poco pesados. son muy bonitos

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 11, 2016

Het product had tijd nodig om aan te komen, maar ik hield van de oorbellen, ze zijn erg mooi. Ze wachtte. O produto demorou para chegar, contudo adorei os brincos, sao muito bonitos.Valeu a espera.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 17, 2016

Resterende karakters: 5000 Gelieve niet meer dan 5000 tekens te overschrijden. Remaining characters:5000 Please dont exceed 5,000 characters.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 26, 2016

Geweldig product kwam binnen de kortste keren. otimo produto chegou em pouco tempo

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 19, 2016

Ik ben dol op deze blij dat ik ze heb gekocht !!! I love these glad i purchased them !!!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2016

Uitstekende producten, als fotos, nog mooier, ik zal zeker opnieuw kopen. Ottimi prodotti, come da foto, anzi più belli, sicuramente comprerò di nuovo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 09, 2015

dochter is heel blij, consistent met de foto. дочь очень довольна, соответствует рисунку.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest