English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (84 Reviews)
Schrijf een review
  • Oct 10, 2014

Leuke gadget voor op je fiets! Leuke gadget voor op je fiets!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 26, 2013

Prima bel, dochter vind de bel erg leuk ! Prima bel, dochter vind de bel erg leuk !

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 14, 2014

geweldig dit, werkt goed en staat nog leuk ook. verschillende kleuren dus ik zou zeggen kopen. geweldig dit, werkt goed en staat nog leuk ook. verschillende kleuren dus ik zou zeggen kopen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 02, 2015

Perfect cadeau voor mijn kleindochter voor de fiets Perfecta se la regale a mi nieta para la bicicleta

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 06, 2015

Leuke bel, gemakkelijk te installeren en werkt geweldig! Nice bell, install easily and works great!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2014

100% aanbevolen, percussiegeluid, alles goed, dank je 100% recomendable, sonido por percusión, todo ok, gracias

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 03, 2014

Erg fijn ! Het vloog lang tot in Roemenië! Very nice ! It flew long untill Romania!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 13, 2014

OM HET FEIT DAT U VEEL PRODUCTEN HEBT GEKOCHT, HEEFT U ZEER GEVRAAGD EN MOET IK NOG 90,50 REAIS BETALEN VANAF HET TOTALE BEDRAG VAN 145,00; DEMOROU ZEER ZEER ZEER EN NIET ALLE PRODUCTEN WAREN ZOALS HET LIJKT. MAAR HET IS EEN GOEDE ERVARING, MAAR IK HEB GEEN BETALING VAN EEN ANDERE WAARDE. PELO FATO DE TER COMPRADO MUITOS PRODUTOS, DEMOROU MUITO E AINDA TIVE QUE PAGAR 90,50 REAIS FORA O VALOR TOTAL DE 145,00; DEMOROU MUITO, MUITO MESMO E NEM TODOS OS PRODUTOS FORAM COMO PARECE. MAS FOI UMA EXPERIENCIA BOA, POREM NAO GOSTEI DE TER QUE PAGAR OUTRO VALOR.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 08, 2014

Items OK, & zoals verwacht / Item ok, en zoals verwacht Varer OK, & som forventet / Item ok, and as expected

Antwoord Vertaald uit het Deens Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 29, 2014

Alles perfect !!! De benodigde materialen voldoen aan de vereisten en de prijs is uitstekend. Tutto perfetto!!! I materiali richiesti sono conformi a quanto richiesto e il prezzo è ottimo.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest