English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (437 reviews)
Schrijf een review
  • Door velnet
  • Geverifieerde Koper
  • May 19, 2017

De producten kwamen in goede staat. Het werkt goed. Verheugd bij de aankoop. The products arrived in good condition. It works fine. Pleased with the purchase.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Helene
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 06, 2017

10/10, ik bestelde 2 em, één kwam met een defect, het licht was avondeten klein, zodat ze me een nieuwe verzonden. Hou van hen beide! 10/10, I ordered 2 of em, one came with a defectthe light was supper small so they sent me a new one. Love them both!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door atomho10
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 01, 2017

alles ok, goede koopwaar, standaard verzending vrij langzaam! tutto ok, merce buona, spedizione standard abbastanza lenta!

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Andrew
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 12, 2013

Ik bestelde twee van deze fietslichten op 8 september en ze werden afgelost op 10 oktober. Dat is 24 werkdagen; een beetje langer dan de 1020 geschat door MITB. Het was een llloooonnnngg wacht! Ik had het geluk om ze te krijgen in MITBs bliksemverkoop, dus ik kreeg ze tegen halve prijs; net onder 2 euro grote waarde! Ze komen in een pakket zoals getoond in mijn eerste foto. Ze waren goed verpakt dus aangekomen in perfecte staat. De website van MITB zegt dat ze niet waterdicht zijn (in de Q & A-sectie), maar het pakket zegt waterbestendig. Ik zou raden dat ze veilig waren in lichte regen. Ze lijken er zeker op dat ze het water zouden houden. Ze hebben geen tools nodig om te installeren; Er zijn twee sleuven om te glijden op een spaak en dan steekt u gewoon de vleugels achter achter andere spaken en eindigend met het fijn en strak. Maar heel snel en makkelijk te verwijderen als je dat wilt. I ordered two of these bike lights on September 8, and they were delivered on October 10. Thats 24 business days; a little longer than the 1020 estimated by MITB. It was a llloooonnnngg wait!

I was lucky enough to get them in MITBs lightning sale, so I got them at half price; just under 2 Euros great value!

They come in a package like shown in my first picture. They were well packaged so arrived in perfect condition.
The MITB website says theyre not waterproof (in the Q&A section), but the package says water resistant. Id guess theyd be safe in light rain. They certainly look like theyd keep the water out.

They dont need any tools to install; there are two slots for sliding onto a spoke and then you just tuck the wings in behind other spokes, ending up with it fitting nice and snugly. But very quick and easy to remove if you want to.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door igrjaznov
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 15, 2013

Heldere zaklamp met drie lichtmeters. Vrij duurzaam. Яркий фонарик с тремя режимами света. Довольно прочный.

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door luizfernandomora
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 13, 2013

Zoals ik al eerder zei, wacht ik nog steeds laatst ontvangen. Heel erg bedankt Como disse anteriormente excelente
Porém ainda aguardo o recebimento com atraso.

Muito obrigado

Antwoord(3) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door sara.lella90
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 18, 2016

De batterij beschermer is te gevoelig, het lijkt niet goed te sluiten. Ik ben bang dat ze de stralen zullen ontdoen ... Maar ik vind het erg leuk, ik kan niet wachten om te zien dat ze lopen Il tappino che protegge la batteria è troppo sensibile, sembra non chiudersi bene. Ho paura che si stacchino dai raggi... Ma mi piacciono molto, non vedo lora di vederle in funzione

Antwoord(2) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door civera.cristiano
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2014

Geweldig om te zien s nachts zijn de drie soorten flitsen erg mooi Ottimo per farsi vedere di notte i tre tipi di lampeggi sono molto belli

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door tode90
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 21, 2013

Artikel aangekomen werken! Ik nam 4 (blauw), twee voor wiel en het effect is echt leuk! Het ziet er goed uit, je kunt het openen om de batterijen te vervangen (het werkt met een CR2032 of 2 CR2016 die al is inbegrepen) en het lijkt ook wat water in de regen te houden, zelfs als ik het niet heb getest. Er zijn drie modi: continu licht en twee knipperen een vaker dan de andere; om het aan te zetten en de modi te veranderen, druk gewoon op het midden. De lichten zijn eenvoudig te monteren (ze hebben een sleuf om ze in een fietsradius te passen en de vorm laat ze toe tussen aangrenzende stralen te plaatsen om ze goed te repareren). Let op: de lichten worden individueel verkocht! De levertijden zijn erg lang, ik moet zeggen dat ik op 9 december werd verzonden en pas 21 januari aangekomen! Geen extra verzendkosten (http://www.poste.it/postali/estero/tariffe_sdoganamento.shtml) Articolo arrivato funzionante! Ne ho presi 4 (blu), due per ruota e leffetto è davvero bello!
Sembra ben fatto, si possono aprire per cambiare le batterie (funziona con una CR2032 o con 2 CR2016, già incluse), e parrebbe anche reggere un po dacqua in caso di pioggia anche se non ho testato.. Ha tre modalità: luce continua e due lampeggi uno più frequente dellaltro; per accenderlo e cambiare modalità basta premere al centro.
Le luci sono facili da montare (hanno una fessura per incastrarle in un raggio della bici e la forma permette di inserirle tra i raggi adiacenti per fissarle bene).
Attenzione: le luci vengon vendute singolarmente!

I tempi di consegna sono stati davvero lunghi devo dire, mi son state spedite il 9 dicembre e mi son arrivate solo il 21 gennaio! Comunque nessun genere di costi aggiuntivi per la spedizione (http://www.poste.it/postali/estero/tariffe_sdoganamento.shtml)

Antwoord(2) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door igor.poncin
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 25, 2016

zeer tevreden over afgeleverde artikelen zeer tevreden over afgeleverde artikelen

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Fietsverlichting wiel lichten ventieldopje zwaailichten Koplamp fiets LED Wielrennen achtergrondverlichting cell batterijen Lumens
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 wiel lichten Bicycle Spoke Lights LED Wielrennen Veelkleurig Waterbestendig Lumens Fietsen
1% koopUSD $ 1.99
 LED-Zaklampen Koplamp fiets LED Wielrennen Verstelbare focus 18650 Lumens BatterijKamperen/wandelen/grotten verkennen Dagelijks gebruik
1% koopUSD $ 4.99
 Fietsverlichting Koplamp fiets Achterlicht fiets LED Wielrennen AAA Lumens Batterij Fietsen
1% koopUSD $ 3.99
 fiets gloed lichten LED - Wielrennen Geschikt voor voertuigen Gemakkelijk draagbaar button batterij Lumens Batterij Blauw Rood Groen Geel
1% koopUSD $ 0.99
 I4 Opladers Snelladend Hoge kwaliteit voor Li-ion Nikkelmetaalhydride Nikkel cadmium 26650, 22650, 18650, 17670, 18490, 17500, 17335,
1% koopUSD $ 19.99
 SK68 LED-Zaklampen LED 200 lm 1 Modus Cree XR-E Q5 Zoombare Verstelbare focus Oplaadbaar Tactisch Super Light Compact formaat Klein
1% koopUSD $ 3.99
 Achterlicht fiets Laser LED - Wielrennen Waterbestendig Laser LED Lamp AAA 1000 Lumens Batterij Fietsen
1% koopUSD $ 2.99
 Fietsverlichting Koplamp fiets Achterlicht fiets LED Wielrennen Klein formaat Klem Zak Veiligheid cell batterijen Lumens Batterij Fietsen
1% koopUSD $ 1.99
 Fietsverlichting Lantaarns en tentlampen Achterlicht fiets veiligheidslichten Laser LED - WielrennenSchokbestendig Gemakkelijk draagbaar
1% koopUSD $ 2.69
 UltraFire LED-Zaklampen LED 2000 lm 5 Modus Cree XM-L T6 inklusive Batterien und Ladegerat Zoombare Verstelbare focus
2% koopUSD $ 11.99
 LED-Zaklampen LED 3800 lm 5 Modus Cree XM-L T6 Kamperen/wandelen/grotten verkennen
2% koopUSD $ 33.99
 Hoofdlampen Koplamp LED 800 lm 3 Modus Cree XR-E Q5 Zoombare Kamperen/wandelen/grotten verkennen
2% koopUSD $ 3.99
 Fietsverlichting Koplamp fiets Achterlicht fiets bar end lights LED Laser Wielrennen Alarm multi-tool Waarschuwing Lumens Batterij Fietsen
3% koopUSD $ 2.99
 Fietsverlichting Verlichting bar end lights fiets gloed lichten Koplamp fiets LED Cree T6 Wielrennen Stootbestendig Draagbaar Slijtvast
3% koopUSD $ 10.99
 SJ4000 Actiecamera / Sportcamera 12MP 4000 x 3000 Anti-schok Waterbestendig Alles in een 1.5 CMOS 32 GB Engels Frans Duits Spaans
3% koopUSD $ 39.99
 Fietsverlichting wiel lichten LED - Wielrennen Kleurveranderend cell batterijen 400 Lumens USB Batterij Fietsen
4% koopUSD $ 7.99
 SJ7000/H9K Actiecamera / Sportcamera 12MP 3648 x 2736 640 x 480 2048 x 1536 2592 x 1944 3264 x 2448 1920 x 1080 WiFi Waterbestendig 4K
4% koopUSD $ 26.99
 Fietsverlichting Koplamp fiets Achterlicht fiets LED Wielrennen Oplaadbaar Waterbestendig Dimbaar Gemakkelijk draagbaar Lithium Batterij
4% koopUSD $ 23.99
 A100 LED-Zaklampen LED 3000 lm 5 Modus Cree T6 Zoombare Verstelbare focus Schokbestendig Antislip-handgreep Oplaadbaar Waterbestendig
5% koopUSD $ 8.99
 Hoofdlampen veiligheidslichten Koplamp LED 13000 lm 1 Modus Cree XM-L T6 inklusive Batterien und Ladegeraten Geschikt voor voertuigen
5% koopUSD $ 24.99
 fiets gloed lichten wiel lichten LED Wielrennen PC te programmeren Waterbestendig Kleurveranderend DHZ 18650 Lumens Fietsen
5% koopUSD $ 32.99
 Wolfraam -Carbonvezel-Wandelstokken / Trektochtstokken / Nordic Wandelstokken / Multi Functionele Wandelstokken / Wandelen pole
6% koopUSD $ 39.99
 Koplamp fiets LED Cree T6 Wielrennen Schokbestendig Waterbestendig 2000 Lumens USB Fietsen Reizen motocycle
6% koopUSD $ 7.49
 fiets zaklamp montagebeugel
6% koopUSD $ 1.99
 fiets zaklamp montagebeugel
1% koopUSD $ 1.99
 Fietsverlichting Koplamp fiets LED Wielrennen cell batterijen Lumens Batterij Fietsen Multifunctioneel
1% koopUSD $ 1.99
 veiligheid reflectoren Reflecterende strip Fluorescentielamp Wielrennen Waterbestendig Waarschuwing Veiligheid Reflecterend Lumens
1% koopUSD $ 0.99
 zaklamp stuurhouder
1% koopUSD $ 1.99
 Fietsverlichting veiligheidslichten Koplamp fiets LED - Wielrennen Oplaadbaar LED Lamp Overige Lumens Op zonne-energie USB Fietsen
1% koopUSD $ 12.99
 Achterlicht fiets LED Wielrennen Gemakkelijk draagbaar CR2032 400 Lumens Batterij Blauw / Rood / Groen / Paars Fietsen
1% koopUSD $ 3.99
 Fietsverlichting wiel lichten ventieldopje zwaailichten LED Wielrennen cell batterijen Lumens Batterij Fietsen-FJQXZ
1% koopUSD $ 0.99
 LED Wielrennen Waterbestendig 10440 AAA 50 Lumens Batterij
1% koopUSD $ 3.99
ATest