English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klant Reviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (150 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 10, 2016

allemaal goed, aangekomen in uitstekende staat, ook aangekomen op het afgesproken tijdstip, uitstekende zorg. 100% tevreden todo bien, llegaron en exelente estado, ademas llego en el tiempo acordado, exelente pruducto. 100% satisfecho

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 28, 2013

Het is heel gaaf deze plasmalamp, hij steekt niet zo veel aan als een zaklamp, maar het is heel interessant omdat decoratie mijn kamer verliet in een Science Fiction-stijl toen het samenkwam met mijn Star Wars-collectie, het is cool en verspilt geen energie, de zaklamp zou meer kosten . Ik vond het leuk en het kwam in zijn geheel binnen, ik dacht dat het beschadigd kon worden omdat het glas was, maar het kwam goed aan, het is moeilijker dan ik dacht en wanneer je plasma samen binnen handbereik hebt, is het echt gaaf. É muito legal esse abajur de plasma, ele não ilumina tanto quanto quanto uma lanterna mas é bem interessante como decoração deixou meu quarto num estilo Science Fiction quando juntou com minha coleção do star wars, é legal e não gasta energia alguma, a lanterna gastaria mais. Gostei e e chegou inteirinho, achei que poderia danificar no caminho por que é de vidro mas chegou bem é mais resistente do que pensei e quando você toca junta plasma na ponta dos dedos por dentro é legal mesmo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2012

Product van uitstekende kwaliteit duurde 35 dagen om aan te komen, maar kwam zeer goed verpakt, vertraging door Braziliaanse bureaucratie maar de moeite waard, er waren geen extra kosten, maar soms kan het gebeuren. Produto de otima qualidade levou 35 dias pra chegar mas veio muito bem embalado, demora devido a burocracia brasileira mas vale a pena, não houveram custos adicionais, mas as vezes pode acontecer.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (5) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2012

Prachtige plasma bal. Geeft mooie sfeerverlichting, niet te fel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke als verjaardagscadeau. Heb je een universele usb lader voor in het stopcontact, dan kun je de bol ook (zonder computer) als sfeer lampje gebruiken. Levertijd duurt soms langer dan aangegeven. Maar het product is zonder schade aangekomen. Prachtige plasma bal. Geeft mooie sfeerverlichting, niet te fel. Goede prijs kwaliteit verhouding. Leuke als verjaardagscadeau. Heb je een universele usb lader voor in het stopcontact, dan kun je de bol ook (zonder computer) als sfeer lampje gebruiken. Levertijd duurt soms langer dan aangegeven. Maar het product is zonder schade aangekomen.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 17, 2016

De beroemde plasmalamp. Charmant, ik had er al een, zijn lichte spellen magnetiseerden me nu dat ik het heb gevonden Ik wil het opnieuw kopen. Je kunt interessante magnetisme-experimenten doen. Het is een ruimtevoorwerp waarvan je veel leert. La famosa lampada al plasma.
Affascinante, ne avevo già una, i suoi giochi di luce mi magnetizzavano, ora che lo trovata desidero acquistarla di nuovo. Vi si possono fare interessanti esperimenti di magnetismo.
È un oggetto spaziale da cui si impara molto.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 29, 2016

het is geweldig ik geef het 5 sterren en het is ook een geweldig cadeau om aan iemand te geven mooie verzending erg leuk geen schade aan te bevelen voor andere mensen its awesome i give it 5 stars and it is also a great gift to give to someone nice shipping very nice no damage recommend for other people

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 22, 2014

Erg gaaf! Heel leuk! Wanneer je het glas aanraakt, bewegen de ladingen precies waar je ze hebt geraakt Очень классно!Очень красиво!При прикосновении к стеклу заряды движутся именно туда, куда вы прикоснулись

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 05, 2014

Het werkt 100%! verrukt over de aankoop! Funciona al 100%!!! encantado con la compra!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  lumy
  • Geverifieerde Kope
  • Mar 25, 2014

een uitstekend product, ik vind het effect enorm an excellent product, I like the effect is enormous

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 31, 2014

Goede kwaliteit, geeft een heel cool effect ... Boa qualidade, dá um efeito muito legal...

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest