English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 reviews)
Schrijf een review
  • Door theura.colin
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2013

Werkt echt dit, en hier in Mini in the Box is de goedkoopste prijs voor de Chinese websites! Heel erg bedankt. Really works this, and here in Mini in the Box is the cheapest price for the Chinese websites!Thanks a lot.

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door spartacus88
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 04, 2012

zeer grappige lens, goed zacht effect (de focus is instelbaar), maar het is perfect voor het maken van fotos op Instagram very funny lens, good soft effect (the focus is adjustable), however its perfect for creating photos on Instagram

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door silvia.stanila+mitb
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2013

Het is goed voor zijn prijs, zeer gemakkelijk te gebruiken en praktisch. Je kunt zien dat de lens enigszins op fotos verschijnt. De samples die ik heb bijgevoegd zijn gemaakt op de iPhone 5, achteruitrijcamera (origineel en met lens) Its good for its price, very easy to use and practical.
You can see that lens slightly appears in photos.
The samples that Ive attached are made on the iPhone 5, back camera (original and with lens)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 123siggie
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 22, 2012

Echt grappig om te gebruiken, en het werkt ook nog!!! Echt grappig om te gebruiken, en het werkt ook nog!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door djmax96
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 07, 2015

best goed maar vooral goed werk !! Ik raad de site aan. dank carino efficace ma soprattutto di ottima fattura !! consiglio il sito. grazie

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door marrux100
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 29, 2013

perfecte, mooie foto gemaakt. In de beschrijving opgeven dat het op de telefoon moet worden gelijmd voor een betere weergave. Ik moest de beschermende schaal verwijderen om geen gekleurde randen meer op mijn fotos te hebben. parfait, rendu photo sympa. A préciser dans le descriptif quil faut le coller à même le téléphone pour un meilleur rendu. Jai dû déloger la coque de protection pour ne pas avoir des bords colorés en plus sur mes photos.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nilma_menezes
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 06, 2013

IK HOU VEEL EN IK BEVEEL GENOEG AAN DAT ZIT. IK Kocht verschillende tijden en kwam in één keer en andere na de PRASO, maar ik beveel het aan. GOSTEI MUITO E RECOMENDO BASTANTE ESSE SIT. COMPREI VARIAS VEZES E CHEGOU UMAS NO PRAZO E OUTRAS DEPOIS DO PRASO MAS RECOMENDO.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door la
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2013

Ik kijk ernaar uit om deze lenzen te proberen. Moet een geschenk zijn voor dochter en nichtje. Ik hoop zoveel plezier Gleder meg til å prøve disse linsene. Skal være presang til datter og niese. Gøy håper jeg

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door prashantkamdar
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 30, 2013

Dit is echt een goede lens. Sticks goed aan de telefoon. Werkt het goed? This is a really good lens.
Sticks well to the phone.
Does the job well.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door dobiba_1
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 27, 2013

Het is een geweldig geschenk met een aantal lenzen en het is in een goede vorm Its great gift with number of lens and its in a good shape

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest