English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (14 reviews)
Schrijf een review
  • Mar 18, 2013

Bestelling kwam vandaag, echt geliefd. Materiaal van zeer hoge kwaliteit, zelfs sovchiki. U kunt de groei van de beugels aanpassen. Alles op de knoppen is erg handig. Заказ пришёл сегодня, очень понравился. Очень качественный материал, шовчики ровные. Можно регулировать по росту подтяжки. Всё на кнопках, очень удобно.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 15, 2017

Geachte heer, Ik ben zeer geïnteresseerd in het product van de beschrijving: Honden Overall Hondkleding Winter / Herfst Jeans Mode Cowboy # 00343781, alleen de nummering vermeld maat XS, deze maat is te klein voor mijn puppy, het nummer het zou XL zijn. Ik zou graag willen weten of het mogelijk is om de maat XL te hebben, als dat zo is, ben ik geïnteresseerd in het kopen. Met vriendelijke groet, Karla Antonio Prezado senhor,
Me interessei muito pelo produto de descrição: Cães Macacão Azul Roupas para Cães Inverno Primavera/Outono Jeans Da Moda Vaqueiro #00343781, só que a numeração que consta é tamanho XS, esse tamanho é muito pequeno para o meu cachorrinho, o número dele seria XL. Gostaria de saber se há possibilidade em ter o tamanho XL, caso venha ter, me interesso em comprar.

Atenciosamente,

Karla Antonio

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  eg
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 08, 2013

Ik kom heel goed, stof en kleding heel goed! llego muy bien, tela y confeccion muy buenos!

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 22, 2013

Heel leuk en schattig. Ik kocht dit voor een vriend. Ik dacht dat ze het bij mij zou kopen, maar ik heb ze nog steeds en ze heeft ze nog steeds niet gekocht. Ze wou dat ze veel groter waren voor mijn hond, want hij zou hen in oorlog brengen. Very nice and cute I bought this for a friend I thought she was going to buy it from me but I still have them and she still has not bought them wish they were a lot bigger for my dog cause he would be warring them .

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 19, 2013

Zeer hoge kwaliteit jeans past een beetje groot, maar kan worden aangepast. Very high quality jeans fit a little big but can be adjusted.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2013

ik hou van dit ... ze zien er geweldig uit en goed gemaakt. i love this..they look great and well made.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 05, 2013

Heb een bijpassende set van deze voor mijn twee shihtzus (de broeken in honingstijl rood en de overall blauw) en ze zijn super schattig en gemakkelijk aan te trekken! Mijn honden hebben er nog nooit zo modieus uit gezien. Ik ben bang dat ik moet gaan winkelen! Got a matching set of these for my two shihtzus (the honey style trouser red and the overalls blue) and theyre super cute and easy to slip on! My dogs have never looked so fashionable before. Im afraid Ill have to start going on a shopping spree!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 14, 2013

schattige broek, maar een kleine zal niet passen een kleine hond te strak cute trousers but a small will not fit a small dog to tight

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 28, 2013

Enorme pak broek. Goed zitten Kan de lengte van de beugels worden aangepast, soepel. Jättetuff byxa. Sitter bra. Kan regleras längd på hängslena, smidigt.

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest