English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (12 Reviews)
Schrijf een review
  • Door  tata
  • Geverifieerde Kope
  • Jan 02, 2017

Ik gebruik deze stickers voor de boulo en de kinderen vinden het leuk jutilise ces autocollants pour le boulo et les enfants aiment bien

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 03, 2016

alles super goed met de bestelling. Ik heb het goed. Bedankt. tudo super certo com a encomenda. recebi direitinho. obrigada

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 03, 2016

Ze zijn klein maar het brengt veel stickers mee. Blij met de bestelling Son pequeñas pero trae muchas pegatinas. Contenta con el pedido

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 18, 2015

zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Uitstekend artikel blijft kopen muy buena relacion precio calidad. Excelente articulo seguire comprando

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 08, 2015

Het artikel dat u koopt, is perfect. Levertijden worden ook gehaald. Ik zal zeker opnieuw kopen op deze site Loggetto acquistato è perfetto.
Rispettati anche i tempi di consegna.
Sicuramente comprerò ancora su questo sito

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2015

Superproduct dat ik heb gekocht voor mijn zoon die ook blij met hem is Super produit jai acheté pour mon fils qui lui est content également

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2015

Bedankt! Roosterstickers! Vind ze leuk! Thanks!
Grate stickers! Like them a lot!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 13, 2017

Normale dekkende stickers met emoticons. Ik ben het beu een recensie te bewerken die niet wil gaan, dus beperk ik mezelf tot wat ik heb geschreven. Нормальные непрозрачные наклейки со смайликами. Я устал редактировать отзыв, который не хочет отправляться, поэтому ограничусь тем, что написал.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 01, 2016

Genial en pastille goed voor correcties. Genial et pastille bien pour les corrections.

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 23, 2015

Mooi en een goede prijs-kwaliteitverhouding Sympa et bon rapport qualité/prix

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest