English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (31 reviews)
Schrijf een review
  • Nov 11, 2012

Ik vond het een prachtig cadeau voor mijn vrouw en de besten zonder veel geld uit te geven, op de foto is het één ding, maar ik wil het persoonlijk zien, maar ik denk dat ze het leuk zal vinden, ik kan niet wachten tot het aankomt en mijn vrouw geven, als ze het leuk vindt, krijg ik het wel andere twee modellen die ze leuk vond ..... Eu achei um belo presente para minha esposa e o melhor sem gastar muito,na foto ele é uma coisa mas quero ver pessoalmente mas acho que ela vai gostar,não vejo a hora dele chegar e presentear minha esposa,se ela gostar eu ja vou comprar outros dois modelos que ela gostou.....

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 01, 2012

ik heb dit klokje gekocht en ben zeer tevreden.
Hij loopt goed op tijd de levering was ook binnen de tijd dus dat is goed.
ik heb dit klokje gekocht en ben zeer tevreden.
Hij loopt goed op tijd de levering was ook binnen de tijd dus dat is goed.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 16, 2015

Item past en is goed. Item past en is goed Artikel passt und ist ok. Artikel passt und ist ok

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 05, 2013

Zal goed gaan met goudkleurige kleding. Will go well with gold colored clothing.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 16, 2013

Ik heb de bestelling in perfecte staat ontvangen. Aangekomen in 1 maand. Ik hield van de horloges Recebi o pedido em perfeito estado. Chegou em 1 mês. Adorei os relógios

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2012

fantastisch vrouwelijk horloge, koop het fantastico orologio femminile,compretelo

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 23, 2012

De klok is heel mooi, net als de foto van de website. Ik ben zeer tevreden. O relógio é muito lindo, exatamente como a foto do site. Estou muito satisfeita.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 23, 2012

het horloge is gewoon geweldig! Mooi, zeer glanzend, goed afgewerkt. Aangekomen in minder dan een maand! o relógio é simplesmente maravilhoso! lindo, bem brilhoso, bem acabado. Chegou em menos de um mês!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 17, 2012

Mijn vrouw houdt van dit product en kijkt uit naar vele jaren gebruik. My wife loves this item and looking forward to many years of use.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 25, 2012

Het product zag er erg goed uit zoals op de website en in perfecte staat. Het is de moeite waard voor de aangegeven prijzen. De levering was perfect, ik nam snelle verzending. Slechts 6 dagen om te leveren vanuit ChinaIndia. De website is heel eenvoudig om te bladeren en te kopen. Ik raad ten zeerste aan om deze mini in the box online shop aan al mijn vrienden te geven. Geweldig in prijs, kwaliteit en service ... :) The product was really good looking as in website and in perfect working condition. Its worth for the prices indicated.

The delivery was perfect, i took expedite shipping. Just 6 days to deliver from ChinaIndia.

The website is really simple to browse and purchase.

I strongly recommend this mini in the box online shopping to all my friends.

Great in price, quality and service...:)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest