English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (16 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 01, 2014

Goede kwaliteit staat perfect, goede levering Goede kwaliteit staat perfect, goede levering

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 08, 2014

Het is een mooie jas! de stof is van zeer goede kwaliteit. Ik bestelde een Size Large voor mijn 5 maanden oude Pug / Jack Russel Terrier Mix. Ze is 11,5 pond. Haar buik paste bijna niet .. bijna .. Maar past perfect .. Ik heb Groot besteld omdat ik andere opmerkingen heb gelezen waarin staat dat dit product klein is ... It is a beautiful coat! the fabric is very good quality. I ordered a Size Large for my 5 month old Pug/Jack Russel Terrier Mix. She is 11.5 pounds. Her belly almost didnt fit.. almost.. But fits perfect.. I ordered Large since I have read other comments saying that this product runs small...

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 26, 2014

Goed materiaal, kwalitatief genaaid. Perfect voor het herfstseizoen Хороший материал, качественно сшито. Отлично подойдет на сезон осеньвесна

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 08, 2014

Heel mooi, in overeenstemming met de beschrijving en foto. aanraden Bardzo ładny, zgodny z opisem i zdjęciem. Polecam

Antwoord Vertaald uit het Pools Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2013

Het ziet er precies zo uit als de foto, het is de meest geschikte jas, erg opgeblazen It look exactly like the pic, its the most eligant jacket, very puffy

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 13, 2013

Het is meer een jas dan een jurk. Goed voor koude dagen en zou uw huisdier droog houden. Hoodie is een beetje moeilijk voor ze om te dragen, maar het ziet er schattig uit en heeft ook een knop om te voorkomen dat hij in de weg zit. Het is schattig op .. Its more a jacket than a dress. Good for cold days and would keep your pet dry.
Hoodie is a bit hard for them to wear, but it looks cute and also has a button to secure it from getting in the way. Its cute on..

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 04, 2013

mooi item dat exact overeenkomt met de foto die ik aanbeveel article magnifique qui correspond exactement a la photo je le recommande

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 08, 2013

Zeer mooie jas, maar zorg dat je een maat groter bestelt, want deze is kleiner dan vermeld in de maattabel. Very nice coat but be sure to order one size bigger, because it is smaller than stated in the size chart.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest