English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (164 reviews)
Schrijf een review
  • Door  huijpan
  • Geverifieerde Koper
  • UITELICHTE REVIEW
  • Feb 17, 2013

Pakweg 4 tot 5 cm en superschattig! Handig om mijn oordopjes mee te nemen in de tas zonder dat hij in de knoop komt te zitten. (En voor wat voor prijs!) Pakweg 4 tot 5 cm en superschattig! Handig om mijn oordopjes mee te nemen in de tas zonder dat hij in de knoop komt te zitten. (En voor wat voor prijs!)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 19, 2013

Fantastisch product, heel schattig en behulpzaam, precies 20 dagen later, ik raad de site aan voor iedereen !! ótimo produto, muito fofinho e útil, chegou em exatamente 20 dias, recomendo o site para todos !!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2013

Iedereen wist niet hoe hij de koptelefoon moest inpakken, zodat ze niet in de war raakten, dus ik vond een oplossing Все не знала как уложить наушники что бы они не запутались,Вот и нашла решение.Классная штука

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 12, 2013

Echt heel leuk en handig !! Tevreden over mijn aankoop op mini in de doos! Davvero molto bello e utile!! Soddisfatta del mio acquisto su mini in the box!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 30, 2012

Ik vond het product leuk, leuk en creatief. Gostei do produto, bonitinho e criativo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 11, 2012

veel koeler dan de oplegger van het lego-type. afwerking is goed. muito mais legal do que o enrolador em formato de lego. acabamento é bom.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2013

Handig en schattig, maar veel kleiner dan ik me had voorgesteld! Util e fofo, mas bem menor do que eu imaginava que fosse!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 19, 2013

Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер!
Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер!
Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер!
Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер!
Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер! Super! Супер!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 22, 2013

http://hollysteer.blogspot.com.es/ mening en fotos van de producten =) erg grappig. Het heeft me roze geraakt! Ja, het is kleiner dan ik dacht http://hollysteer.blogspot.com.es/

Opinión y fotos de los productos=)


Muy gracioso. Me ha tocado rosa!

Eso si, es más pequeño de lo que pensaba

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 08, 2013

Het is uitstekend en neemt weinig ruimte in beslag. Eindelijk de juiste plaats voor kabels. E ottimo e occupa poco spazio. Finalmente il posto giusto per i cavi.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest