English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (1219 reviews)
Schrijf een review
  • Aug 17, 2013

Te aardig als een grap !!! Troppo bello come scherzo!!!divertentissimo!!!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 24, 2013

Kwam direct uit de doos in de juiste volgorde, haalde het uit de verpakking en gaf het rechtstreeks aan mijn verloofde, denkend dat het haar niet al te veel zou schokken, maar het is krachtig voor zijn formaat en het schokte haar goed! Meteen nadat ik het had geprobeerd, omdat ik haar niet zou zappen als ik niet bereid was om mezelf te zappen, verbaasde het me. Ik zou huiverig zijn om mezelf er opnieuw mee te schokken, wetende dat het niet goedkoop is gemaakt en geen zwakke saus is. Geweldige prijs, geweldige gag pen, zeker aanbevelen! Came in working order right out of the box, took it out of the package and handed it straight to my fiancé thinking it wouldnt give her too big of a shock, but its powerful for its size and it shocked her good! Right after I tried it because I wouldnt zap her if I wasnt willing to zap my self, its power surprised me. I would be hesitant to shock myself with it again knowing its not cheaply made and is not weak sauce.

Great price, great gag pen, defiantly recommend!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 10, 2013

Zoals beschreven, erg mooi. Geweldig om op het bureau te houden! Come da descrizione, molto carina. Ottima da tenere sulla scrivania!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 07, 2012

mooi, geweldig, ik vind deze pen leuk wunderschön, wunderbar,
ich mag diesen Kugelschreiber

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 02, 2012

Geweldig voor pre-playing vrienden en nog steeds goed om te schrijven! Ik raad aan Excelente para pregar partidas aos amigos e ainda serve para escrever!
Recomendo

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 05, 2012

het is een geweldige pen. totaal niet duur en een goede schock. het is een geweldige pen. totaal niet duur en een goede schock.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2017

zeer goed product, op tijd gearriveerd ... uitstekend ... fantastisch, prachtig, prachtig muito bom produto, chegou no tempo hábil... excelente... fantástico, magnífico, explêndido

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 25, 2015

Geweldig product, uitstekende kwaliteit voor wat wordt voorgesteld! Ótimo produto, de excelente qualidade para o que se propõe !

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 03, 2015

IS erg goooooooooooooood !!!! Product mooier Dank u zeer Miniinthebox !! :) 3 bedankt 3 IS very goooooooooooooood !!!!
Product more wonderful
Thank you very much Miniinthebox !! :)
<3 thank you <3

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2015

grappige elektrische schokbalpen dankzij funny Electric Shock Ball Pen
thanks

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest