English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 4 (9 Reviews)
Schrijf een review
  • 1
  • Apr 30, 2015

Geweldige dogmat, een beetje lange levertijd + plicht Jättebra hundmatta,lite lång leveranstid+tull

Antwoord Vertaald uit het Zweeds Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 06, 2015

Hallo, Het duurt lang om aan te komen, ik kocht het op 12/11/2015 en ik heb het nog steeds niet ontvangen, en mijn trackingcode is onjuist, helpt iemand mij dit probleem op te lossen ?? Ola,
Bem demora muito para chegar, comprei dia 12/11/2015 e ainda nao o recebi, e meu codigo de rastreamento esta incorreto, alguem me ajuda a resolver este problema??

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 20, 2014

mijn hond wil nu niet dat de nano iets anders doet o meu cão agora não quer outra coisa para fazer a nana

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2015

heel goed bed, alleen duurt het lang om daar te komen muy bien la cama, solo que tardo mucho tiempo en llegar

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 14, 2014

het hondenbed was leuk voor de prijs the dog bed was nice for the price

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 12, 2014

IK WIL HET WETEN, ALS DIT TYPE BEDDEN VOOR HONDEN, IS ER ENKELE GROTERE GROOTTE. BEDANKT QUISIERA SABER, SI DE ESTE TIPO DE CAMAS PARA PERROS, HAY ALGUNA MAS GRANDE DE TAMAÑO. GRACIAS

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 13, 2014

De bestelling is in goede staat aangekomen, alleen dat ik door de douane veel in rekening was gebracht. El pedido llegó en buen estado, solo que me cobraron mucho los de aduana.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 07, 2014

Mijn huisdier vond het geweldig. Het is heel zacht en een beetje warm. My pet loved it. Its very soft and kinda warm.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest