English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02
Gemiddelde Beoordeling: 5 (48 Reviews)
Schrijf een review
  • Apr 11, 2017

Goede middag, de bestelling ontvangen, de aankoop is voldaan, de bezorging is 20 werkdagen zoals beloofd, omdat ik er vis op vang, stuur ik de foto; glimlach schuine vrienden ... Добрый день, заказ получил, покупкой удовлетворен, доставка 20 рабочих дней как обещали, как поймаю на нее рыбу пришлю фото ; улыбнитесь раскосые друзья...

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 24, 2016

Nadat ik invoerrechten moest betalen was mijn reactie minder positief dan nu. Binnen een dag kreeg ik keurig antwoord op mijn vraag hoe het zat dat ik 19.45 euro invoerrechten moest betalen. Hier was ik niet blij mee. Maar zoals gezegd had ik binnen een dag antwoord met een verklaring en dat het bedrag wordt terug gestord. Petje af voor deze mensen en ik geef ze hierbij een warme douche. :- M.vr.gr. Frans Bos Nadat ik invoerrechten moest betalen was mijn reactie minder positief dan nu. Binnen een dag kreeg ik keurig antwoord op mijn vraag hoe het zat dat ik 19.45 euro invoerrechten moest betalen. Hier was ik niet blij mee. Maar zoals gezegd had ik binnen een dag antwoord met een verklaring en dat het bedrag wordt terug gestord. Petje af voor deze mensen en ik geef ze hierbij een warme douche. :- M.vr.gr. Frans Bos

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 26, 2017

Duurt wel lang verder goed overkomen goederen tot ziens Duurt wel lang verder goed overkomen goederen tot ziens

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 29, 2018

Alles is gekomen, volgens de bestelling. Zonder schade, hoewel de Russische Post 2 weken heen en weer dit pakket achtervolgde. Als het niet voor onze post was - het zou snel komen! Bedankt! Все пришло, согласно заказу. Без повреждений, хотя Почта РФ 2 недели гоняла туда-обратно эту посылку. Если бы не наша почта - пришло бы быстро!
Спасибо!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 24, 2017

Heel goed inderdaad de moeite waard genoten. Muito Boa mesmo vale a pena gostei muito.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 31, 2017

erg goed en gemakkelijk en neem de tas mee. veldig god og lett og ta med i sekken.

Antwoord Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 10, 2017

Ik heb de goederen ontvangen. Ik raad het aan. recebi a mercadoria. recomendo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 01, 2017

Uitstekende hengel om te vissen, gemakkelijk en precies te gebruiken. Geweldige koop Excelente vara para pescaria, uso fácil e preciso. Ótima compra

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 20, 2017

Het pakket kwam erg snel, op de elfde dag na de bestelling. Bedankt voor je snelheid. Посылка пришла очень быстро, на 11 день после заказа. спасибо за оперативность.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 08, 2017

Dit is wat ik nodig had en het kwam eerder dan ik had verwacht. Bedankt! Это то, что мне было нужно, да и пришло раньше, чем я ожидал. Спасибо!

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Vismolens Draaiende Molen 5.2:1 Tandwielverhouding+7 Kogellagers Handorientatie Vervangbaar Zeevissen / Aas Uitzoeken / IJsvissen - GS1000 / Schuddend Vissen / Zoetwater Vissen / Karper Vissen
1% koopUSD $ 21.99
 Vismolens / Ijsvishengel Draaiende Molen / Ijsvishengel 5.2:1 Tandwielverhouding+10 Kogellagers Handorientatie Vervangbaar Aas Uitzoeken / IJsvissen / Draaiend - DE150 / Zoetwater Vissen
1% koopUSD $ 16.49
 Vissen Snaps & Wartels Vissen toebehoren 140 pcs Vissen Makkelijk Te Gebruiken Roestvrij staal Zeevissen Vliegvissen Aas Uitzoeken / IJsvissen / Draaiend / Schuddend Vissen / Zoetwater Vissen
1% koopUSD $ 9.89
 Vismolens Draaiende Molen 5.2:1 Tandwielverhouding+10 Kogellagers Rechts / Linkshandige / Handorientatie Vervangbaar Zeevissen / Aas Uitzoeken / Draaiend / # / # / Zoetwater Vissen
1% koopUSD $ 29.69
 Werphengel hiili Aas Uitzoeken Zoetwater Vissen Algemeen Vissenalgemeen Staaf hiili EVA Staaldraad
1% koopUSD $ 46.19
 4 pcs Kunstaas Vast Aas Voorn Hard kunststof Drijven Zeevissen Zoetwater Vissen
1% koopUSD $ 8.79
 PE Gevlochten Lijn / Dyneema Vislijn 1000M / 1100 Yards 100lb 80LB 70LB 0.1 ~ 0.5 mm mm Voor Zeevissen Vliegvissen IJsvissen / Draaiend / Schuddend Vissen / Zoetwater Vissen / 65LB / 60LB
1% koopUSD $ 25.29
 Monofilament Vislijn 500M / 550 Yards 32LB 28LB 25LB 0.165/0.205/0.234/0.261/0.285/0.305/0.330/0.350/0.370/0.405/0.435/0.473 mm mm Voor / 22LB / 20LB / 18LB / 16 lb / 14lb
1% koopUSD $ 5.49
 1 pcs Kunstaas Vast Aas ABS Oplaadbaar Gevallen met LED Light Snel Zinkend Zeevissen Aas Uitzoeken Draaiend / Schuddend Vissen / Zoetwater Vissen / Vissen Met Aas / Algemeen Vissenalgemeen
1% koopUSD $ 10.99
 Vissen Dehooker / Hook Remover Vissen toebehoren Visserij Gereedschap 1 pcs Vissen Makkelijk Te Gebruiken Roestvrijstaal / ijzer Zeevissen Vliegvissen Aas Uitzoeken / IJsvissen / Draaiend
2% koopUSD $ 8.79
 Hengel Werphengel Hiilikuitu Aas Uitzoeken Draaiend Schuddend Vissen Staaf Hiilikuitu / Zoetwater Vissen / Karper Vissen / Vissen Met Aas / Algemeen Vissenalgemeen
2% koopUSD $ 90.19
 Vismolens Draaiende Molen / Ijsvishengel 5.1:1 Tandwielverhouding+3 Kogellagers Handorientatie Vervangbaar Aas Uitzoeken / IJsvissen / Draaiend - XM200 / Zoetwater Vissen / Karper Vissen
2% koopUSD $ 10.99
 500 pcs Octopushaak Vishaken Dun Weerhaakje / Gebogen Punt Zoetwater Vissen / Algemeen Vissenalgemeen / Slepend- & Bootvissen Staallegering / hiili / Metaal
3% koopUSD $ 7.69
 5 pcs Kunstaas Zacht Aas Jerkbaits Garnaal Zacht Plastic Siliconen Drijven Zinken Zeevissen Vliegvissen Aas Uitzoeken / Draaiend / Schuddend Vissen / Zoetwater Vissen / Karper Vissen
3% koopUSD $ 5.49
 Leefnet / Opvouwbare paraplu vissen krab garnalen valnet 0.8*0.8 m Polyester 3 mm Vouwbaar Zeevissen / Vliegvissen / Aas Uitzoeken / IJsvissen / Draaiend / Schuddend Vissen / Zoetwater Vissen
3% koopUSD $ 12.31
 Vismolens Vismolens 5.1:1 Tandwielverhouding+12 Kogellagers Handorientatie Vervangbaar Zeevissen / Aas Uitzoeken / Zoetwater Vissen - Baitcast Reels
3% koopUSD $ 7.69
 Hengel Vliegvishengel Vliegvissen Staaf Koolstofstaal
4% koopUSD $ 43.99
 150 pcs Kunstaas Zacht Aas Muovi Lichtgewicht Zinken Zeevissen Vliegvissen Aas Uitzoeken / IJsvissen / Draaiend / Schuddend Vissen / Zoetwater Vissen / Karper Vissen
4% koopUSD $ 4.39
 Lichtende nachtwolken vishaak Voor Sea-Visserij met 45CM-Line (30 stuks / Pack) 12 # -15 # HQ002 (Geel)
4% koopUSD $ 4.39
 Monofilament Vislijn 500M / 550 Yards 80LB 70LB 60LB 0.1-0.5 mm mm Voor Zeevissen Vliegvissen Aas Uitzoeken / IJsvissen / Draaiend / Schuddend Vissen / Zoetwater Vissen / 50LB
5% koopUSD $ 7.69
 Visalarm Hengel / Draagbaar / Alarm Zoetwater Vissen / Karper Vissen / Algemeen Vissenalgemeen 1 pcs stk / Universeel / LED Lamp
5% koopUSD $ 6.59
 5 stk Viskit Vissen toebehoren Visserij Gereedschap g/Ons mm duimZeevissen Vliegvissen Aas Uitzoeken Draaiend Schuddend Vissen Zoetwater
5% koopUSD $ 2.19
 Iso-hengel Hengel Iso-hengel hiili Zeevissen Aas Uitzoeken IJsvissen Staaf hiili / Zoetwater Vissen / Karper Vissen / Zeebaars Vissen / Vissen Met Aas / Algemeen Vissenalgemeen
5% koopUSD $ 32.99
 Werphengel Penhengel hiili Zeevissen Algemeen Vissenalgemeen Staaf hiili
6% koopUSD $ 43.99
 Vliegvishengel Penhengel Iso-hengel Iso-hengel Zeevissen Vliegvissen IJsvissen Vishengels + Vismolens Antislip Beugel FRP Alumiiniseos / Slepend- & Bootvissen
6% koopUSD $ 38.49
 Anderen Tackle Doosje Vissen 4 Opbergbakjes PE 26 cm*10cm*10 cm
1% koopUSD $ 18.69
 Hengel Telespinhengel Algemeen Vissenalgemeen Vishengels + Vismolens FRP
1% koopUSD $ 14.29
 Werphengel Hengel Werphengel hiili Zeebaars Vissen Vissen Met Aas Staaf hiili
1% koopUSD $ 43.99
 Werphengel Werphengel Glasvezel Zoetwater Vissen Vissen Met Aas Algemeen Vissenalgemeen Staaf Makkelijk mee te nemen Ultra Licht(UL) Glasvezel
1% koopUSD $ 14.29
 Telespinhengel Hengel Telespinhengel hiili Zeevissen Zoetwater Vissen Andere Staaf hiili
1% koopUSD $ 29.69
 Telespinhengel Hengel Telespinhengel hiili Zeevissen IJsvissen Algemeen Vissenalgemeen Staaf hiili / Slepend- & Bootvissen
1% koopUSD $ 25.29
ATest