English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (136 reviews)
Schrijf een review
  • Jan 13, 2015

Mooie strikjes! Erg prettig te verstellen! Mooie strikjes! Erg prettig te verstellen!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2015

heel schattig, de das ziet er heel mooi uit; alles perfect en in volgorde adviseer ik het, dank u. muy lindo el lazo se ve muy hermosos; todo perfecto y en orden lo recomiendo, gracias.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 18, 2015

Ik ben net aangekomen en ik dacht dat K groter was ... Maar erg leuk de waarheid !! Het was het wachten waard ... Me acaba de llegar ahora y pensaba k era mas grande... Pero muy bonito la verdad !! Valió la pena la espera ...

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2014

Bantik is super! Verstelbaar, zet vast op de sluiting. Maar de kat heeft het natuurlijk niet lang volgehouden) Бантик супер! Регулируется, застегивается на застежку. Но кошечка конечно не долго в нем ходила)

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 01, 2015

deze is ook mooi aangekomen. vind hem echt super schattig. de poes heeft hem nog niet om gehad. ik doe hem volgend jaar met kerstmis om. deze is ook mooi aangekomen. vind hem echt super schattig. de poes heeft hem nog niet om gehad. ik doe hem volgend jaar met kerstmis om.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2014

Ziet er schattig uit :) heel erg leuk . ...................................................................... Ziet er schattig uit :) heel erg leuk . ......................................................................

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 14, 2015

Kat was er blij mee :) ideaal kerst cadeau voor de huisdieren dus Kat was er blij mee :) ideaal kerst cadeau voor de huisdieren dus

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2013

Leuke strikken die een super extra geven!!! Mooie kleur en stevig ook. Leuke strikken die een super extra geven!!! Mooie kleur en stevig ook.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 13, 2013

Erg leuk en schattig. Op de bestelwijze, betaalwijze en bezorging is niks aan te merken.
Wel liet het hart vlot los, maar dat was snel opgelost met wat lijm. Ach ja wat wil je ook voor dit geld.
Ik ben er blij mee!
Erg leuk en schattig. Op de bestelwijze, betaalwijze en bezorging is niks aan te merken.
Wel liet het hart vlot los, maar dat was snel opgelost met wat lijm. Ach ja wat wil je ook voor dit geld.
Ik ben er blij mee!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 06, 2018

Zeer mooi en goedkoop product. Produto muito bonito e barato.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest