English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (135 reviews)
Schrijf een review
  • Door nienke_berghmans
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 14, 2015

Kat was er blij mee :) ideaal kerst cadeau voor de huisdieren dus Kat was er blij mee :) ideaal kerst cadeau voor de huisdieren dus

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door c.quetin
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 24, 2013

heel mooi, kwam op tijd aan en past heel goed :) heel mooi, kwam op tijd aan en past heel goed :)

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door justmoreforanimals
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 11, 2013

Leuke strikken die een super extra geven!!! Mooie kleur en stevig ook. Leuke strikken die een super extra geven!!! Mooie kleur en stevig ook.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door nedevries
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 13, 2013

Erg leuk en schattig. Op de bestelwijze, betaalwijze en bezorging is niks aan te merken.
Wel liet het hart vlot los, maar dat was snel opgelost met wat lijm. Ach ja wat wil je ook voor dit geld.
Ik ben er blij mee!
Erg leuk en schattig. Op de bestelwijze, betaalwijze en bezorging is niks aan te merken.
Wel liet het hart vlot los, maar dat was snel opgelost met wat lijm. Ach ja wat wil je ook voor dit geld.
Ik ben er blij mee!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door leandrolovera
  • Geverifieerde Koper
  • Jul 20, 2016

Ik heb het product op tijd ontvangen, zoals aangekondigd Recebi o produto no tempo determinado, como anunciado

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door carmen.buburuz
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 27, 2016

Geweldig product! Goede kwaliteit! Snelle bezorging! Great product! Good quality! Quick delivery!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door macarena.rb
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 02, 2016

zeer goede kwaliteitsprijs, ik vond het erg leuk. de verzending duurt iets langer dan verwacht. maar zeer tevreden met de aankoop. calidad precio muy buena, me ha gustado mucho. el envio a tardado un poco mas de lo esperado. pero muy satifecha con la compra.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door 1907astarte55
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 24, 2015

fucking ding !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! заебись вещь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door christen
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 27, 2015

carinisssimo de kraag, maar ik had een ander pakket besteld, dat in mijn anora kwam carinisssimo il collarino, ma avevo ordinato un altro pacco, che nn mi è ankora arrivato

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door zanecarvalho
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 14, 2015

Prachtig, deze kersenboom is perfect voor mijn kleine hond. Aangekomen met een maand, jammer dat ik moest betalen. Lindo, Fica perfeito esta colheiira na minha cadelinha. Chegou com um mês, pena que tive que pagar taxa.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest