English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (250 Reviews)
Schrijf een review
  • Sep 17, 2014

Een heel mooi horloge, leuke details en 100% functioneel. Un reloj muy bonito, lindos detalles y funcional al 100%.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door  pa3e
  • Geverifieerde Kope
  • Jul 22, 2013

Het bestelde items kwamen netjes op tijd binnen en waren goed verpakt.
Dit maal was het klokje voor mij, zoals het item was omschreven en getoond op de site kwam exact over met het ontvangen klokje een groot pluspunt vond ik de 2 kettingen die er bij zaten .
Het is echt waar voor zijn geld voor deze prijs hier in Nederland nergens te koop wel voor het tienvoudige.
Ik vindt het echt een aanrader en zeker geen miskoop.
Het bestelde items kwamen netjes op tijd binnen en waren goed verpakt.
Dit maal was het klokje voor mij, zoals het item was omschreven en getoond op de site kwam exact over met het ontvangen klokje een groot pluspunt vond ik de 2 kettingen die er bij zaten .
Het is echt waar voor zijn geld voor deze prijs hier in Nederland nergens te koop wel voor het tienvoudige.
Ik vindt het echt een aanrader en zeker geen miskoop.

Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 11, 2012

Omdat er 2 verschillende kettingen worden bijgeleverd, een halsketting en een korte vestzakketting kun je dit klokje op 2 manieren dragen. Het uurwerkje loopt mooi op tijd en is duidelijk af te lezen.Ook vind ik het klokje mooi afgewerkt, wel komt het een beetje fragile over. Toch denk ik dat het klokje stevig genoeg is. Leuk cadeautje voor vaderdag, kerst, verjaardag of gewoon voor jezelf. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Omdat er 2 verschillende kettingen worden bijgeleverd, een halsketting en een korte vestzakketting kun je dit klokje op 2 manieren dragen. Het uurwerkje loopt mooi op tijd en is duidelijk af te lezen.Ook vind ik het klokje mooi afgewerkt, wel komt het een beetje fragile over. Toch denk ik dat het klokje stevig genoeg is. Leuk cadeautje voor vaderdag, kerst, verjaardag of gewoon voor jezelf. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 26, 2013

Alle bestellingen zijn in goede staat en in goede staat aangekomen, het duurt langer deze winkel en Ten ..... en we hebben andere bestellingen gemaakt ... Vlw Mininthebox Todos os pedidos chegaram enteiros e em otimo estado, demora mais chega esta loja e Dez..... e ja efetuamos outros pedidos... Vlw Mininthebox

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 18, 2015

een dagje later maar wel erg netjes bezorg. Nice delivery guys, keep it that way =) een dagje later maar wel erg netjes bezorg. Nice delivery guys, keep it that way =)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 26, 2015

Schittererend horloge. Gelijk de hele familie er 1 gegeven Schittererend horloge. Gelijk de hele familie er 1 gegeven

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 26, 2015

Presentje voor mezelf!
Knap en handig zakhorloge!
Presentje voor mezelf!
Knap en handig zakhorloge!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 08, 2015

prima spul en goed verpakt, alleen de douanekosten waren wat hoog prima spul en goed verpakt, alleen de douanekosten waren wat hoog

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2015

goed alleen de ketting viel eraf en is niet zo handig bij het fietsen goed alleen de ketting viel eraf en is niet zo handig bij het fietsen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 02, 2015

Leuk en mooi zakhorloge. Jammer dat er maar 1 ketting bij zat, en niet twee zoals op de fotos. Leuk en mooi zakhorloge. Jammer dat er maar 1 ketting bij zat, en niet twee zoals op de fotos.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest