English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Kerstuitverkoop Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD

Klantreviews

Gemiddelde Beoordeling: 5 (699 reviews)
Schrijf een review
  • Door migaesh.aurika
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 20, 2014

Zeer coole baret, praktisch en zeer gemakkelijk in gebruik, voor deze dames; koop, je zult er geen spijt van krijgen. Bestelling kwam na 1,5 maand, geschikt voor zowel lang als kort haar 非常 酷 的 的 的 的 的 的 的 的 的 的 进来 进来 进来 进来 进来 进来 进来 进来 进来 进来 进来 进来 进来 进来 进来 进来 Очень классная заколка, практичная и очень простая в использовании, для настоящих дам; покупайте, не пожалеете. Заказ пришел через 1.5 месяца, подходит и для длинных и для коротких волос
非常酷的剪辑实用非常容易使用为这些妇女;买你不会后悔。订单进来1.5个月 适合长短发

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door vbkf_1378
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 09, 2013

Ik kocht het kind, ze is gelukkig, en dit is belangrijk, er waren problemen met het bedrijf aan het begin van de bestelling, maar ze voldeden perfect aan al mijn wensen en verrast, van China tot Moskou geleverd gedurende 10 dagen .... dank je Покупала ребенку, она довольна, а это главное, были проблемы с фирмой в начале заказа, но они идеально исполнили все мои пожелания и удивили, из китая в москву доставили за 10 дней....спасибо

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kadichka
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 03, 2015

Super cool ding, lang wilde dit Супер классная вещь, давно хотела себе такую

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door feline.robert974
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 23, 2015

Schiet op, ik probeer het is erg goed af Hâte le l essayer il est tres bien fini

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door frank.fort
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 18, 2014

Beste buitenlandse winkelwebsite! Positief! Gefeliciteerd met het uitstekende werk! Alles is in perfecte staat aangekomen, goed verpakt! Melhor site de compras estrangeira! Positivo!
Parabéns pelo excelente trabalho!
Chegou tudo em perfeito estado, devidamente embalado!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door renatinhalf
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 04, 2014

erg goed! Verschillende haarstijlen, voor dikker haar, weten niet of het goed zal blijven! muito bom! Vários penteados, pra cabelos mais grossos, não sei se vai prender muito bem!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door Denise Barbosa
  • Geverifieerde Koper
  • Nov 03, 2014

Ik hield ervan veel haarstijlen te doen die het waard zijn. binnenkort zal ik lesgeven om kapsel te doen met dit accessoire in mijn blog: http://blogdenisebarbosa.blogspot.com.br/ Amei da pra fazer bastante penteados com ele vale a pena.
em breve estarei ensinando a fazer penteado com esse acessório no meu blog: http://blogdenisebarbosa.blogspot.com.br/

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door javiertg.javier
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 28, 2014

Hallo . Ik wilde erop wijzen dat dit artikel met succes is ontvangen. Mijn vraag gaat over iets anders dan wat ik vroeg en betaalde op 17 september 2014 en heb het niet ontvangen en vind in mijn gedachten niets van deze bestelling. Zijn twee eenheden van de foto die ik hieronder heb bijgevoegd samen met de Paypal-factuur. Corrigeer de fout en stuur deze zo snel mogelijk naar mij. Dank je . Hello . I wanted to comment that this article was successfully received . My question is about other than what I asked and paid the September 17, 2014 and have not received it and in my mind not apararece anything about this order .Are two units of the photo I attached below along with the Paypal invoice . Please correct the error and send it to me asap. Thank you .

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lfallah20
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 24, 2014

de instructie in het Engels ontbreekt, maar je kunt het wel googlen the instruction in English is missing, but you can google it

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door angelica89dalila
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 29, 2014

Ik bestelde op 25 juli en arriveerde vandaag 29 augustus ... totdat het niet laat was. Ik vond het echt leuk Eu pedi dia 25 de julho e chegou hoje dia 29 de agosto... até que não demorou. gostei bastante

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest