English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (41 reviews)
Schrijf een review
  • Door dannydraait
  • Geverifieerde Koper
  • May 26, 2012

Ik ben erg blij met dit licht. Geeft veel licht, maar het is niet te licht voor je ogen. Tuimeleffect is geweldig en gemakkelijk in gebruik. Ik gebruik het veel buiten op mijn balkon of picknick. Ik wil wat meer kopen, ik denk dat ze nog beter zullen werken in aantallen :) Im really pleased with this light. Gives a lot of light but its not too bright on your eyes. Tumble effect is great and easy for use. I use it a lot outdoors on my balcony or picknic. I want to purchase some more, I think theyll work even better in numbers :)

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door kiko69tb
  • Geverifieerde Koper
  • Apr 13, 2012

ga glas melk !! =) sterk licht en goed afgestemd ... zoals vai copo de leite!!=) forte a luz e bem engrancado...like

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door ronallt
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 25, 2014

Ik hield van het product, het is echt fantastisch, het ziet eruit als een echt melkglas, het licht komt uit het glas en erg sterk, en om een ​​donkere plek te verlichten, leg ik het s nachts op de tafel en laat het op, , bewonderend proberen te begrijpen waarom dat glas melk toegankelijk was! Eu adorei o produto, é realmente fantastico, parece um copo de leite de verdade, a luz que sai do copo e bem forte, e da pra iluminar qualquer lugar escuro, coloquei na mesa da area a noite e deixei ligado, e todos passavam olhando, admirando tentando entender porque aquele copo de leite estava acesso!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door davidjen18
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 12, 2014

Ik hou van dit nachtlampje! Ik heb het in mijn keuken en het ziet er prachtig uit en het licht is precies goed. Niet te fel en niet te dimmen, perfect! Het product is ook zeer goed gemaakt. Het voelt als een mooie dikke plastic beker. Prachtig idee! I love this night light! I have it in my kitchen & it looks wonderful & the light is just right. Not to bright & not to dim, perfect! The product is also very well made. It feels like a nice thick plastic cup. Wonderful idea!

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mmarquinho
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 28, 2011

Product van hoge kwaliteit, werkt perfect. Om het uit te zetten, draait u het gewoon ondersteboven. Koel voor de decoratie en de doos is gepersonaliseerd, goed voor een geschenk. Product van hoge kwaliteit, werkt perfect. Om het uit te schakelen, zet je het gewoon ondersteboven. Koel voor decoratie en de doos is op maat, je dient een goed geschenk. Produto de ótima qualidade, funciona perfeitamente. Para desligar basta virala de ponta cabeça. Legal para a decoração e a caixa é personalizada, serve para um bom presente.

Product of great quality, works perfectly. To turn off simply turn it upside down. Cool for decoration and the box is custom, serves a good gift.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door szasz.z
  • Feb 19, 2011

Ik heb een bougth voor mijn kinderen. Ze houden meestal niet van donker tijdens het slapen. I bougth for my childern. They usually dont like dark when asleep.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door anny
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 31, 2012

Gekocht en ontvangen binnen 6 weken ... Ik ben blij dat mijn aankoop een heel mooi item is, ik hoopte dat het in glas zat, maar ik ben blij om het te regelen! Ik zou het aanraden. Acquistato e ricevuto in 6 settimane esatte...sono soddisfatta del mio acquisto è un oggetto molto carino, speravo fosse in vetro, ma mi accontento volentieri! Lo consiglio.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door macash1
  • Geverifieerde Koper
  • Feb 18, 2012

Het nachtlampje is normaal. Ik heb gewoon iets slecht aan staan, schudden schudden, bang en uit! ночник нормальный. у меня только что то плохо включается, трясешьтрясешь, бац и выключается!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door leocefet2002
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 10, 2014

Uitstekende kosten / baten. Geweldige afwerking. Excelente custo/beneficio. Ótimo acabamento.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door rnkzt
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 01, 2014

Goed! Het product is precies zoals beschreven. De doos die erin zat was erg goed, gemaakt van karton. Zeer goede kwaliteit. Het kan goedkoper zijn. Good!
The product is exactly as described. The box it came was very good, made of cardboard.
Very good quality.
It could be cheaper.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest