English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (2456 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 05, 2018

Het ding is erg goed. Koele massagekop. Вещь очень хорошая. Классно массажирует голову.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 20, 2014

Geweldige kwaliteit en ik ben erg tevreden met het product! Bedankt MiniInTheBox! Ik kom later terug om steeds meer producten te kopen! =) Awesome quality and I am really satisfied with the product! Thanks MiniInTheBox! I will come back later to buy more and more products! =)

Antwoord(18) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 02, 2013

Quem não gosta de um cafuné?! Um produto que toda casa tem de ter!!! Quem não gosta de um cafuné?! Um produto que toda casa tem de ter!!!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 19, 2013

Bem legal! Faz coceguinhas na cabeça ! heheh Bem legal! Faz coceguinhas na cabeça ! heheh

Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 17, 2013

Excelente produto, como vocês podem ver na foto, chegou no prazo de 1 mês dentro do prazo esperado, pois entendo a distancia que o produto vem, e não posso exigir muito, produtos de alta qualidade.

Site super recomentado.
Excelente produto, como vocês podem ver na foto, chegou no prazo de 1 mês dentro do prazo esperado, pois entendo a distancia que o produto vem, e não posso exigir muito, produtos de alta qualidade.

Site super recomentado.

Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 09, 2013

Ik kende het product al, dus het was geen verrassing. Het is de moeite waard, het is een goed product. Eu já conhecia o produto, então não foi nenhuma surpresa. Vale a pena, é um bom produto.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2013

perfect gift for children to massage parents :) when I am lazy.

Ideal pressure to head, in some parts of head to hard, then you feel needles in every part of your body. I use it hard everyday for two weeks, up to now no damage. Delivery to Europe takes about one month.

Recomend to shop.
perfect gift for children to massage parents :) when I am lazy.

Ideal pressure to head, in some parts of head to hard, then you feel needles in every part of your body. I use it hard everyday for two weeks, up to now no damage. Delivery to Europe takes about one month.

Recomend to shop.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 18, 2013

Goed en goedkoop, het was het waard om gekocht te hebben bij MiTB! Bom e barato, valeu a pena ter comprado no MiTB!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 23, 2012

Hardstikke leuk ding. Je voelt een lichte kriebeling door je hoofd gaan als je deze massagespin op je kruin zet. Had er eerder als eens een gekocht maar die was incl. verzendkosten meer als 10 euro. Deze is voor die prijs zowat voor nix. Een echte aanrader, leuk als kado omdat veel mensen niet weten wat het is en waar het voor dient. Hardstikke leuk ding. Je voelt een lichte kriebeling door je hoofd gaan als je deze massagespin op je kruin zet. Had er eerder als eens een gekocht maar die was incl. verzendkosten meer als 10 euro. Deze is voor die prijs zowat voor nix. Een echte aanrader, leuk als kado omdat veel mensen niet weten wat het is en waar het voor dient.

Was dit nuttig? (0) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 13, 2017

Goede kwaliteit en voelt goed aan. Goede kwaliteit en voelt goed aan.

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Volledig Lichaam hoofd Massage Apparaat Handleiding Rollen Handmatig Bevorder de bloedcirculatie in het hoofd Roestvast staal Metaal Staal
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.99
 hoofd Massage Apparaat Handleiding Verlicht algemene vermoeidheid Metaal Staal
1% koopUSD $ 0.99
 Hoofd & Nek nek Massage Apparaat Handleiding Nektractie-apparaat Luchtdruk Opgeblazen Verlicht pijn in nek en schouders Neksteun
1% koopUSD $ 9.49
 6 sets Reistas Reisbagageorganizer waterdicht Ultra Licht(UL) Stofbestendig Vouwbaar Duurzaam Opbergproducten voor op reis Grote
1% koopUSD $ 9.49
 Oorpiercing Zacht / Reizen 2.5*1.2*1.2cm Reizen Effen
1% koopUSD $ 0.99
 Oorpiercing Zacht / Reizen 2.5*1.2*1.2cm Reizen Effen
1% koopUSD $ 1.99
 Reisoordopjes Draagbaar voor Reissteun
1% koopUSD $ 0.99
 Reiskussen / Nekkussen draagbaar / Ultra Licht(UL) / Opgeblazen 38*29*13cm Kamperen&Wandelen / Reizen Effen
1% koopUSD $ 11.99
 Reisslaapmasker Reissteun Ademend voor Reissteun Ademend Stof-Zwart Paars Rood Blauw Roze
1% koopUSD $ 1.99
 Masker Reisslaapmasker Slaapmasker draagbaar Draagbaar Comfortabel Reissteun 1pc voor Reizen
1% koopUSD $ 1.99
 Reisslaapmasker 3D Reissteun naadloos Ademend 1set voor Reizen
2% koopUSD $ 1.99
 Reisslaapmasker draagbaar Reissteun 1set voor Reizen
2% koopUSD $ 0.99
 voorZwart Paars Roos Blauw
2% koopUSD $ 3.99
 Reisslaapmasker Vouwbaar / Zonwering / Reissteun 1set voor Reizen
3% koopUSD $ 1.99
 Reiskussen / Nekkussen draagbaar / Ultra Licht(UL) / Opgeblazen 36*31*11cm Kamperen&Wandelen / Reizen Effen
3% koopUSD $ 10.99
 Hulpmiddelen om snurken te verminderen draagbaar 1set voor Reizen
3% koopUSD $ 2.99
 Reisslaapmasker Reissteun / Zonwering 1pc voor Til hjemmet / Til kontoret
4% koopUSD $ 6.99
 Kinstrips om snurken te verminderen Hulpmiddelen om snurken te verminderen draagbaar Vouwbaar Duurzaam Comfortabel Reissteun Ademend 1set
4% koopUSD $ 4.99
 Reisslaapmasker Zonwering / Comfortabel / Reissteun 1set voor Reizen
4% koopUSD $ 2.99
 Reisslaapmasker Reissteun voor Reissteun Paars
5% koopUSD $ 5.49
 Reiskussen Kampeerkussens Unisex Gestreept
5% koopUSD $ 15.49
 gezondheidszorg anti snurken neus clip snurken siliconen magnetisch hulpmiddel met geval slaap neus clip nachtkastje slaap hulp anti
5% koopUSD $ 2.99
 Reisslaapmasker Verstelbare Maat / Zacht / Zonwering 21*9*2cm Dagelijks gebruik / Reizen Effen
6% koopUSD $ 10.99
 Oogmasker in pandastijl
6% koopUSD $ 0.99
 Reisslaapmasker draagbaar / Donkere kringen behandeling / Reissteun 1set voor Reizen
6% koopUSD $ 1.99
 Hulpmiddelen om snurken te verminderen Reissteun 1set voor Reizen
1% koopUSD $ 5.99
 Stickers Houdingcorrector 1set voor Reizen
1% koopUSD $ 3.99
 Opblaasbare zwembadspeeltjes draagbaar / Vouwbaar / Zonnesteekpreventie Zwemmen Flamingo / Fuchsia / Zwaan
1% koopUSD $ 21.19
 Oordopjeshouder / Kabeloproller Reisbagageorganizer waterdicht draagbaar Stofbestendig Opbergproducten voor op reis voor USB-kabel
1% koopUSD $ 0.99
 1 stuks Paspoorthouder & ID-houder Paspoorthoes Waterdicht Stofbestendig Ultra Licht(UL) Draagbaar voor Opbergproducten voor op reis PVC
1% koopUSD $ 0.99
 Oordopjeshouder / Kabeloproller Draagbaar voor Opbergproducten voor op reis
1% koopUSD $ 0.99
 Reispillendoos/houder Waterdicht Draagbaar voor Reisaccessoires voor noodgevallen Opbergproducten voor op reis
1% koopUSD $ 1.99
 Paspoorthouder & ID-houder Paspoorthoes Draagbaar voor Opbergproducten voor op reis
1% koopUSD $ 0.99
ATest