English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (971 reviews)
Schrijf een review
  • Feb 08, 2013

Koele koptelefoons, verantwoord hun prijs. Ik ben blij dat ik ze heb besteld. Ze kwamen binnen 3035 dagen. Классные наушники ,оправдывают свою цену. Рад что заказал их. Пришли за 3035 дней.

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (3)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 17, 2012

Gewoon perfect !!!! De kwaliteit van de handset is uitstekend, je kunt kopen zonder angst Simplesmente perfeito!!!! A qualidade do fone é excelente, podem comprar sem medo

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (4) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2013

Zeer goed product, adviseer ik. Muito bom o produto, recomendo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 13, 2012

Het product is vandaag voor mij aangekomen, het lijkt van goede kwaliteit ... ik verwachtte dat het lang zou duren, maar de vracht is gratis, dus ik zal niet klagen ... Ik geef gewoon geen 5 sterren omdat het de tijd heeft overschreden die was bedongen. Anders dan dat, oké, ik zal een klant van de site worden en ik zal vaker kopen. Mijn vader dacht dat ze het product niet zouden afleveren, vanwege de lage prijs, en de vracht was gratis, het leek een droom .. heheh. Maar goed dat we nog steeds eerlijke en geprijsde websites hebben waar echt rekening mee wordt gehouden. Ik heb er echt van genoten !! O produto chegou para mim hoje, parece ser de boa qualidade... Já esperava que demorasse bastante, mas o frete é grátis, então nem vou reclamar... Só não dou 5 estrelas por que ultrapassou o tempo que foi estipulado. Fora isso tudo okay, virei cliente de site, e vou comprar mais vezes. Meu pai achou não iam me entregar o produto, por causa do preço baixo, e do frete ser grátis, parecia um sonho mesmo.. heheh. Que bom que ainda temos sites honestos e com preços que são realmente em conta. Curti demais!!

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (12) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 11, 2012

Heel goed klinkend voor de prijs. Gewoon als extra voor op de fiets of zo. Deze kwaliteit vind je niet voor minder dan 12 deuro of zo... Heel goed klinkend voor de prijs. Gewoon als extra voor op de fiets of zo. Deze kwaliteit vind je niet voor minder dan 12 deuro of zo...

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 01, 2014

De bedrade kabel heeft een rubberachtig gevoel. De geluidskwaliteit is goed. De algehele kwaliteit is niet slecht voor $ 2,99 oortelefoon. The cable wired has rubberise feel. Sound quality is good. The overall quality is not bad for $2.99 earphone.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2014

Ik heb tot nu toe zoveel koptelefoons geprobeerd en deze zijn hetzelfde als de originele samsung van mijn aantekeningen 2, het enige dat de kabel fragiel lijkt, vooral op de koptelefoon van de 2 koptelefoons, ik hoop dat het niet snel zal breken, maar voor de prijs die ze hebben zijn ten zeerste aanbevolen , Ik denk dat dit de beste prijs-kwaliteitverhouding is op miniinthebox Ho provato tante cuffie fin ora e queste sono al pari di quelle originali samsung del mio note 2, unica cosa il sembra fragile il cavo soprattutto in corrispondenza dello snodo delle 2 cuffie, spero non si rompa presto, ma per il prezzo che hanno sono consigliatissime, penso che siano quelle con miglior rapporto qualità/prezzo su miniinthebox

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2013

Heel duidelijk. Kijk schattig. Kwam met extra oordopjes. Beste match voor mijn I pod shuffle. Thanx. Very clear.Look cute.Came with extra ear buds.
Best match for my I pod shuffle.

Thanx.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 23, 2013

Geweldig product, echt kwaliteit boven wat er in de Braziliaanse markt bestaat ... en kwam met 40 dagen, ik raad aan ... Otimo Produto, Realmente qualidade acima do que existe no mercado brasileiro...
e chegou com 40 dias, Recomendo...

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 31, 2013

Uitstekende geluidskwaliteit Отличный звук качественное исполнение

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (1)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest