English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (971 reviews)
Schrijf een review
  • Oct 28, 2012

Ik wil een tablet winnen. Hoofdtelefoons klonken geluid, gewoon super nog steeds besteld Хочу выиграть планшет.
Наушники пришли звук просто супер еще заказал

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 25, 2012

Zeer tevreden, heel erg goed geluid, diameter goed bestudeerd voor de tips mijn oren zijn opgetogen. Maar de belangrijke ++ is "" mijn vrouw zal blij zijn "" meer vroegtijdige informatie in de ochtend. J. nam deze referentie op basis van de opmerkingen, zoals wat. Met vriendelijke groeten . Très satisfait , très très bonne sonorité ,diamètre bien étudié pour les embouts mes oreilles sont ravies .
Mais le ++ important c.est "" ma femme qui va être contente "" plus d informations intempestives le matin .
J. ai pris cette référence en me basant sur les commentaires ,comme quoi.
Cordialement .

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 17, 2012

Geweldige verkoper, uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding, verzending is in de standaard internationale verzending (20 dagen) maar het was het wachten waard. Ik heb al andere producten gekocht en kan niet wachten om te arriveren. Super aanbevolen. Ottimo venditore,rapporto qualità/prezzo eccezionale,la spedizione è nella norma delle spedizioni internazionali (20 giorni) ma è valsa la pena aspettare. Ho già acquistato altri prodotti e non vedo lora che arrivino. Super consigliato.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 16, 2012

goed product wow super ok !!!!!!! хороший товар wow super ok !!!!!!!

Antwoord Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 11, 2012

Waar voor je geld uitstekend, vooral omdat de levering van producten op tijd en zonder zorgen wordt gemaakt. Ik raad dit product ten zeerste aan, je kunt het kopen met je ogen dicht :) Rapport qualité/prix excellent, dautant plus que la livraison des produits est faite dans les délais et sans soucis. Je conseille fortement ce produit, vous pouvez lacheter les yeux fermés :)

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 30, 2012

Ik heb ze nog niet ontvangen, maar ik moet toegeven dat ze goede prijzen hebben. Aun no los he recibido, pero he de reconocer que tienen buenos precios.

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 26, 2012

Ik heb het product nog niet ontvangen, maar de aanbevelingen waren zeer goed op het moment dat ik de aankoop deed, dus ik hoop dat het heel goed is, iedereen bedankt. Eu não recebi ainda o produto mas as recomendações foram muito boas na hora de fazer a compra por isso eu espero que seja muito bom obrigado a todos.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 25, 2012

Geweldige site !! VIND HET ALLES !! Wat ik zocht ... ik heb een koptelefoon, geweldige koptelefoons voor een superprijs. GRATIS VERZENDING EN SNEL. WIJ SPREKEN DE STEM VAN DEZE WEBSITE DAT WE DE MOGELIJKHEID HEBBEN OOK TE KOPEN AAN ANDEREN ... HET IS GUNSTIG OTTIMO SITO!! SI TROVA DI TUTTO!! QUELLO CHE CERCAVO... ORA SONO ARRIVARE LE MIE CUFFIE , OTTIME CUFFIE AD UN PREZZO SUPER. SPEDIZIONE GRATIS E VELOCE. SPARGIAMO LA VOCE DI QUESTO SITO COSI DIAMO LA POSSIBILITA DI COMPRARE ANCHE AD ALTRI... E FAVOLOSO

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 07, 2012

hallo ik wou dit paar van zeer goede kwaliteit oortelefoon consseille en een zeer mooi ontwerp tegen een concurrerende prijs en meer poort en een zeer goede dag bonjour je voulais vous consseiller cette paire découteur de trés trés bonne qualité et dun trés beau design a un prix defiant toute concurrence et en plus le port et gratui trés bonne journée

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 10, 2012

Het product is erg goed, werkt perfect en zelfs meer gezien de prijs. Het heeft uitstekende details. Ik kocht het op 15 april samen met 4 andere producten. Ik kreeg de melding dat de zending op 19 april was, maar ik ben op 10 mei gearriveerd. Die vertraging is het enige nadeel, maar goed voor al het andere, uitstekende aankoop;) El producto está muy bien, funciona perfectamente y más aún teniendo en cuenta su precio. Tiene excelentes detalles. Lo he comprado el 15 de abril junto a 4 productos más, me notificaron que el envío estaba en marcha el día 19 de abril pero me ha llegado el día 10 de mayo. Esa demora es la única pega, pero bueno por todo lo demás excelente compra ;)

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (1) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

CTest