English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

Last minute kerstcadeaus Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (14 reviews)
Schrijf een review
  • Door javialgeciras
  • Geverifieerde Koper
  • Dec 12, 2013

alles is perfect voor me aangekomen, volgens de beschrijvingen en in minder tijd van het voorspelde ding, totaal aan te bevelen, dank je. me ha llegado todo perfecto,segun las descripciones y en menos tiempo de lo previsto, totalmente recomendable,gracias.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door renatakii
  • Geverifieerde Koper
  • Oct 09, 2013

geweldige sticker voor alle iPhone-gebruikers als je van een schedel houdt, zeker eentje amazing sticker for all iphone users if you are skulls definitely get one

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cesallober
  • Geverifieerde Koper
  • Jun 29, 2013

Voor nu heel goed. Laten we eens kijken hoe hard de tekening duurt. Por ahora muy bien. Vamos a ver cuanto dura al desgaste el dibujo.

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door lgil13
  • Geverifieerde Koper
  • May 20, 2013

Ik hou van mijn nieuwe thuisknop en meer hoef ik niet te zeggen! :))) Love my new home button, and that is all that needs to be said! :)))

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door alexandre.brascubas
  • Geverifieerde Koper
  • Mar 16, 2013

Deze site is zeer goed in zijn diversiteit en kwaliteit van producten. Ik hield van dit artikel en beval het aan. Este site e muito bom na sua diversidade e qualidade de produtos.Adorei este item e recomendo.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door paolomonello
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 29, 2013

Het is identiek aan de productbeschrijving. Perfect. Risulta identico alla descrizione del prodotto. Perfetto.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door francesco.sogliuzzo
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 18, 2013

ganzissimo !!!!! verbetert de iPhone ganzissimo!!!!! valorizza liphone

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door mr.sty
  • Geverifieerde Koper
  • Jan 13, 2013

Zorgvuldig verpakt, uitstekend product Confezionato con cura,ottimo prodotto

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door cyber.devil013
  • Geverifieerde Koper
  • Sep 10, 2013

het geeft goed op de iPhone, maar wees voorzichtig het ondersteunt gemakkelijker de home-knop dankzij ca ^^ ca donne bien sur liphone mais attention on appuis plus facilement sur le bouton home grace a ca ^^

Antwoord Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Door davidpdcoelho
  • Geverifieerde Koper
  • Aug 16, 2013

Het was perfect op mijn iPhone, heel schattig! Ficou perfeito no meu iphone, muito bonito!

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest