English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Kerst Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (190 Reviews)
Schrijf een review
  • Dec 14, 2016

Praktisch en functioneel !!! Ik heb er echt van genoten. Prático e funcional!!! Gostei muito.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 16, 2017

de panda kwam, het product komt overeen met de beschrijving пришла панда, товар соответствует описанию

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 22, 2016

Echt heel handig! ik ga het zeker vaak gebruiken voor restjes uit een tube te krijgen. Spijtig dat je het patroon niet zelf kan kiezen maar heb toch een mooie gekregen! Echt heel handig! ik ga het zeker vaak gebruiken voor restjes uit een tube te krijgen. Spijtig dat je het patroon niet zelf kan kiezen maar heb toch een mooie gekregen!

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 15, 2016

Zeer handige dingen voor zachte buizen - laat alle pasta of een crème uitknijpen. In dit kleine schattige ding is het gewoon niet mogelijk om niet verliefd te worden. Ik kocht 3 stuks - 1 mezelf en 2 als aangename verrassingen voor vrienden. Het juiste en nuttige wat ik aanbeveel! Очень удобные штучки для мягких тюбиков - позволяют выдавить всю пасту или крем. В эту маленькую милую штучку просто не возможно не влюбиться. Купила 3 штуки - 1 себе и 2 в качестве приятных сюрпризов друзьям. Нужная и полезная штучка Рекомендую!

Antwoord(1) Vertaald uit het Russisch Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 11, 2016

erg nuttig. mooie kleuren. gebruik de mijne met tandpasta very useful. nice colors. use mine with toothpaste

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 25, 2016

Ziet er schattig uit en werkt. Wat kan je nog meer verwachten voor deze prijs? Als ik de keus had, had ik een ander motief genomen, maar de kikker is oke. Groen is een van mijn favoriete kleuren. : Sieht süß aus und funktioniert. Was will man mehr erwarten für diesen Preis?
Wenn ich die Wahl gehabt hätte, hätte ich ein anderes Motiv genommen, aber der Frosch ist okay. Grün ist eine meiner Lieblingsfarben. :

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • May 04, 2016

Ik bestelde dit op 13 maart; het werd drie dagen later verzonden en ik kreeg het ergens tegen het einde van april. Waarschijnlijk iets meer dan 20 werkdagen voor bezorging, maar niet te veel. Het kwam verpakt in een plastic zak en verzonden in een grotere jiffybag. Het kwam in perfecte staat aan. Hoe dan ook, het is precies zoals getoond op de MITB-webpagina. Het is gemaakt van plastic van goede kwaliteit; redelijk goed afgewerkt. Het past perfect op tandpastabuizen. Dus - goede prijs, gratis bezorging. Bedankt MITB. I ordered this on March 13; it was shipped three days later, and I got it sometime towards the end of April. Probably a bit more than 20 business days for delivery, but not too much.

It came wrapped in a plastic bag, and shipped in a larger jiffybag. It arrived in perfect condition.

Anyway, it is exactly as shown on MITBs web page. Its made of good quality plastic; reasonably well finished. It fits toothpast tubes perfectly.

So - good price, free delivery. Thanks MITB.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (2) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 13, 2016

Zoals verwacht !!! Ik kan niet wachten om het te proberen .. Alleen de wachttijd is negatief, maar de verzending is gratis en je kunt dus niet teveel claims krijgen. Aanbevolen! Come da aspettative!!! Non vedo lora di provarlo.. Unica nota negativa i tempi di attesa ma daltronde la spedizione è gratuita e quindi non si possono avere troppe pretese. Consigliato!

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 10, 2016

Wat een klein ding voor je badkamer. Mijn is een kat. Het verzamelen van de bestelling was te lang - 20 dagen. Pritty little thing for your bathroom. My one is a kitty.
Collection of the order was too long - 20 days.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 17, 2016

Werkt perfect en is heel schattig! Works perfectly and is very cute!

Antwoord(1) Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Badkamergadget Multifunctioneel Voor tijdens de reis Milieuvriendelijk Geschenk Creatief Cartoon Muovi 1 stuks - Badkamer Tandenborstel
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 0.40
 1pc Multifunctioneel Milieuvriendelijk Geschenk Schattig tekstiili Katoen Badkamergadget
1% koopUSD $ 1.39
 1pc Modern Polyester microvezel Effen Badkamer / Rechthoekig
1% koopUSD $ 16.23
 armsteun voor de badkamer om te helpen veiliger grip zuig leuning peuters oudere mensen
1% koopUSD $ 11.96
 whitening tandpasta simulatie bretels perfecte comfort fit flex tanden kunstgebit schoonheid gereedschap
1% koopUSD $ 5.59
 Badkamergadget Hedendaagse Muovi 1 stuks - Badkamer Tandenborstel en accessoires
1% koopUSD $ 1.25
 Badkamergadget Multifunctioneel Voor tijdens de reis Opslag Cartoon Muovi PP 1 stuks - Badkamer bad organisatie
1% koopUSD $ 2.51
 1pc led licht wenkbrauw pincet roestvrij stalen klemmen pincet wenkbrauw ontharing make-up tool met fel led-licht
1% koopUSD $ 4.19
 Cleaning Tools Uittrekbaar Normale Roestvrij staal 1pc Badkamer decoratie
1% koopUSD $ 3.77
 Lieveheersbeestje tandenborstelhouder mount met zuig wandrek badkamer
1% koopUSD $ 4.19
 schort zwart baard schort haarscheer schort voor man waterdicht bloemendoek huishoudelijke schoonmaak beschermer
2% koopUSD $ 6.29
 Badkamergadget / Spiegelgepolijst Hedendaags
2% koopUSD $ 1.25
 Scrubhandschoenen en doeken / Cleaning Tools Vouwbaar / Makkelijk Te Gebruiken Standaard Sieni / Linnen / Katoen 1pc - Lichaamsverzorging / Hulpmiddelen Sponzen & wassers
2% koopUSD $ 4.19
 Afvoer Multifunctioneel Milieuvriendelijk Creatief silica Gel Muovi 1 stuks - Lichaamsverzorging
3% koopUSD $ 3.77
 dierlijk schattig kopje cup toothbruh houder badkamer acceorie et muur uction
3% koopUSD $ 2.51
 Doucheborstel Multifunctioneel Boetiek Muovi 1pc - Lichaamsverzorging Sponzen & wassers
3% koopUSD $ 6.99
 Tandenborstelhouders Toilet / Douche Kunststof Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Voor tijdens de reis / Geschenk
4% koopUSD $ 1.25
 santa sneeuwpop herten geest toilet seat cover deken badkamer set met papieren handdoek dekking voor kerst cadeau nieuwe jaar huis decoraties
4% koopUSD $ 15.39
 Badkamergadget Milieuvriendelijk Creatief Normale tekstiili Muovi 1 stuks - Spiegel Sponzen & wassers
4% koopUSD $ 5.03
 ontvangen zak rack kan de keukendeur soort ambry trash wassen kan ondersteunen
5% koopUSD $ 3.77
 Douchekapje Bad / Douche Textiel Multifunctioneel / Milieuvriendelijk / Geschenk
5% koopUSD $ 2.79
 Badkamergadget Noviteit ABS A-klasse Muovi 1 stuks - Badkamer Tandenborstel en accessoires
5% koopUSD $ 1.25
 Badkamergadget Voor tijdens de reis / Multifunctioneel / Milieuvriendelijk Mini Muovi 1 stuks - Badkamer Tandenborstel en accessoires / Geschenk
6% koopUSD $ 1.39
 1pc Multifunctioneel Creatief Mini Muovi Badkamergadget
6% koopUSD $ 1.25
 Zeeppompje Nieuw Design / Creatief Modern ABS A-klasse 1pc - Badkamer / Hotel bad
6% koopUSD $ 9.44
 Dieren Muurstickers Vliegtuig Muurstickers Decoratieve Muurstickers Lichtknop Stickers, Vinyl Huisdecoratie Muursticker Switch Wand
1% koopUSD $ 5.59
 Cleaning Tools Boetiek 1pc - Lichaamsverzorging doucheaccessoires
1% koopUSD $ 1.39
 1pc Keukengereedschap Kunststoffen Multifunctioneel / Milieuvriendelijk Noviteit Til hjemmet / Til kontoret / Dagelijks gebruik
1% koopUSD $ 3.77
 douche-afvoer stop vloer afvoer rubber cirkel siliconen plug voor douche badkuip plug badkamer lekvrije afvoer
1% koopUSD $ 4.19
 Modern / Hedendaags Roestvast staal Rond Binnen / Buiten,AA
1% koopUSD $ 18.19
 riool afvoer zeef badkamer wastafel anti- blokkeren vloer afvoer keuken filter
1% koopUSD $ 2.79
 dierlijk cute cartoon uction cup toothbruh houder badkamer acceorie willekeurig
1% koopUSD $ 2.51
 Woonkamer Stofdoek Uitrusting,Kunststof
1% koopUSD $ 4.19
ATest