English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Black Friday Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (215 Reviews)
Schrijf een review
  • Mar 02, 2014

Perfect! Zeer goed gedaan, het is mooi op de Iphone, het is het kostenvoordeel waard. Ik ben tevreden. Perfeita! Extremamente bem feita, é linda no Iphone, vale a pena o custo benefício. Estou satisfeita.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 25, 2014

Een zeer speciale en originele hoes, perfect voor mijn iphone 4s. Zoals op de foto. Una cover molto particolare e originale, perfetta per il mio iphone 4s. Come in foto.

Antwoord Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 17, 2014

Super charmant en kwam zelfs met een sticker voor de bijpassende "thuis" -knop. Ik vind het geweldig! (PS: ik vond de bezorging gewoon niet leuk, omdat ik naast het nemen van meer dan twee maanden de dag rekende dat de bestelling was verzonden en ik ook niet had bijgehouden.) Super charmosa e ainda veio com um adesivo para o botão "home" combinando. Adoorei!

(PS: Só não gostei da entrega, que além de demorar mais de dois meses contando do dia que o pedido foi enviado nem tinha como eu rastreálo.)

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 11, 2015

mooie cover en sterk prachtige tekening mooie cover en sterk prachtige tekening

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 15, 2014

Hippe case die prima past en helemaal voldoet aan mijn verwachting Hippe case die prima past en helemaal voldoet aan mijn verwachting

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 13, 2014

hij is hartstikke snel binnen gekomen hij is hartstikke snel binnen gekomen

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Aug 12, 2014

Je hebt waar voor je geld, het is een mooie hoes Je hebt waar voor je geld, het is een mooie hoes

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 11, 2014

het is super goed minder als 10 dagen moeten wachten, alles zit er in en ziet er super goed uit. ben heel tevreden en de volgende keer koop ik hier zeker weer mijn hoesje!!! echt een aanrader voor iedereen!! het is super goed minder als 10 dagen moeten wachten, alles zit er in en ziet er super goed uit. ben heel tevreden en de volgende keer koop ik hier zeker weer mijn hoesje!!! echt een aanrader voor iedereen!!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 06, 2017

Aangekomen in een goede tijd, nam gewoon de tijd om te evalueren! Het product is echt heel mooi! Goede kwaliteit, uiterlijk, loont de hoeveelheid die ik heb betaald, heb er echt van genoten en zou het aanbevelen aan een vriend. Ik wil vaker kopen, ik ben heel blij. Zeker de moeite waard, het product is echt heel mooi, en de kwaliteit is goed. Diende de juiste grootte van mijn mobiele telefoon. Bedankt !!! Chegou em um tempo bom, apenas demorei para avaliar! O produto é realmente muito bonito! De boa qualidade, aparência, compensa o valor que eu paguei, realmente gostei e recomendaria a um amigo. Pretendo comprar mais vezes, estou muito feliz. Valeu muito a pena, o produto é realmente muito bonito, e a qualidade é boa. Serviu o tamanho certinho do meu celular. Obrigada!!!

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Nov 03, 2015

Goede hoes van goede kwaliteit, zoals op de foto te zien is Flott deksel i god kvalitet, fremstår som på bildet

Antwoord(1) Vertaald uit het Noors Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

BTest