English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar ไทย
banner
0 DAG DAGEN DAGEN 01:01:02

super deals Eindejaar Super Sale Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (103 Reviews)
Schrijf een review
  • Feb 12, 2015

Ik arriveer in perfecte staat, ik voldoe aan mijn verwachtingen Llego en perfecto estado, cumplo con mis expectativas

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 23, 2013

Voor dat geld een ontzettend leuk meisjes horloge, vooral het licht effect is heel leuk! Voor dat geld een ontzettend leuk meisjes horloge, vooral het licht effect is heel leuk!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 09, 2014

Mijn dochter is vooral helemaal blij met alle kleurtjes licht..... Mijn dochter is vooral helemaal blij met alle kleurtjes licht.....

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Oct 19, 2014

Eerste was stuk, toen direct geld retour en nieuwe besteld. Die was wel prima! Eerste was stuk, toen direct geld retour en nieuwe besteld. Die was wel prima!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 11, 2013

Heel stijfol horloge met Leds. Ook met deze is mijn oudste dochter heel blij mee. Ook deze jammer, dat ze zo dik zijn. Dat zie je bij de bestellen niet. Maar anders had ik ze toch besteld, wegens zo goede prijs. Heel stijfol horloge met Leds. Ook met deze is mijn oudste dochter heel blij mee. Ook deze jammer, dat ze zo dik zijn. Dat zie je bij de bestellen niet. Maar anders had ik ze toch besteld, wegens zo goede prijs.

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 05, 2012

Leuk, stoere, flexibele horloge band, staat gewoon al mooi en met 1 druk op het knopje zie je tijd digitaal in het witee.
Stoer horloge!
Leuk, stoere, flexibele horloge band, staat gewoon al mooi en met 1 druk op het knopje zie je tijd digitaal in het witee.
Stoer horloge!

Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 05, 2015

De wijzerplaat is veel te dik. Zeker voor een kind. Niet handzaam. De wijzerplaat is veel te dik. Zeker voor een kind. Niet handzaam.

Was dit nuttig? (0) (0)

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Apr 09, 2016

Heel schattig alle producten Muy lindos todos los productos

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 13, 2015

geweldige kwaliteit en erg leuk, hoewel ik een beetje in de aflevering neem, voor al het andere erg leuk en tegen een uitstekende prijs. geweldige kwaliteit en erg leuk, hoewel ik een beetje in de aflevering neem, voor al het andere erg leuk en tegen een uitstekende prijs gran calidad y muy lindos, aunque tardo un poco en la entrega, por todo lo demas muy lindos y a un excelente precio. gran calidad y muy lindos, aunque tardo un poco en la entrega, por todo lo demas muy lindos y a un excelente precio

Antwoord(1) Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jul 13, 2015

Mijn kinderen waren enthousiast, want de prijs is niet slecht om af te slaan als ze kapot gaan. Glans helder en mooi. Meine Kinder waren begeistert, für den Preis ist nicht zu schade weg zuschmeißen wenn die kaputt gehen. Leuchten hell und schön.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

ATest