English Français Español Deutsch Italiano Português 日本語 Русский Nederlands العربية Norsk Dansk Svenska 한국어 Suomi עברית Türkçe Polski Čeština Ελληνικά Hrvatski Română Magyar

Dagaanbiedingen
Mobiele apps

MiniInTheBox.com verzendtwereldwijd naar vrijwel elk land.

Kies valuta: $ USD
Gemiddelde Beoordeling: 5 (522 reviews)
Schrijf een review
  • Oct 03, 2012

Ik raad iedereen, de site en het product aan. Alles is verpakt en onbeschadigd aangekomen. De deadline was vermeld op de website. Ik kon het product volgen op sites buiten het land en zelfs op de website van het Postkantoor toen ik het land binnenkwam. Ik heb getest en ben zeer tevreden met de aankoop en het product. Ik heb het al weer op de site gekocht en ik beveel het aan. Letterlijk een bedrijf uit China! Bedankt Miniinthebox! Recomendo a todos, o site e o produto.

Chegou tudo bem empacotado e sem danos. O prazo foi o dito no site. Pude acompanhar o produto em sites de fora do país e mesmo no site dos Correios quando entrou no país.

Testei e estou extremamente satisfeito com a compra e com o produto. Já comprei novamente no site e estou recomendando.

Literalmente, um negócio da China!

Valeu Miniinthebox!

Antwoord(5) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (3) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jun 02, 2012

Zeer goede controle, 100% kwaliteit. Bedankt, mijn in de doos. Controle muito bom, qualidade 100%. Obrigado Mine In The Box.

Antwoord(2) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 09, 2012

Supereenvoudig voor iemand begrijpelijke en gemakkelijk te hanteren website. Eenvoudig en ongecompliceerd bestelproces, dat u ertoe aanzet meer en meer te bestellen. Ik zou producten keer op keer bestellen zonder er steeds over na te denken. Super einfach für jemander Mann verständliches und gut zu Handhabende Website. Einfache und unkomplizierte bestell Vorgang der einen dazu verleitet mehr und mehr zu bestellen. Ich würde jeder Zeit ohne viel zu überlegen wieder und wieder Produkte bestellen.

Antwoord Vertaald uit het Duits Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 15, 2013

Het product is voor de deadline gearriveerd en werkt perfect. O produto chegou antes do prazo e está funcionando perfeitamente.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (2)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 06, 2013

Product van goede kwaliteit, heeft een kleine speling in de analoog maar brengt het gebruik niet in gevaar. Produto de boa qualidade, tem uma pequena folga no analogico mais nao compromete o uso.

Antwoord Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Dec 29, 2017

Uitstekend, goed gedaan voor een belachelijk lage prijs. Ottimo, ben fatto ad un prezzo irrisorio.

Antwoord(1) Vertaald uit het Italiaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Mar 04, 2017

Aanvankelijk kwam het niet aan, maar toen kwalijk en eindelijk aangekomen !!!! Uitstekende after sales service. Product werkt perfect. Na primeira não chegou, mas aí reenviaram e finalmente chegou!!!!
Atendimento pós venda excelente.
Produto funcionando perfeitamente.

Antwoord(1) Vertaald uit het Portugees Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Jan 28, 2015

Items ontvangen in goede staat en goede staat van onderhoud. Items received in good order and great working condition.

Antwoord Vertaald uit het Netherland Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Sep 27, 2014

Het werkt erg goed en heel economisch funciona muy bien y muy economico

Antwoord Vertaald uit het Spaans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

  • Feb 23, 2014

Ik heb eindelijk mijn eerste bestelling ontvangen die lang na de 2e is aangekomen, de levering is te traag. Schade, jammer. Ik zal niet meer bestellen op deze site. Door nadelen ben ik nog steeds aan het wachten op de aanvulling van mijn 1e bestelling, ontvangen op 3 februari, ik heb nog steeds de datum van 23 februari 2014 niet ontvangen. Hier is een overzicht: Klik op het vierkant om de foto te zien Jai reçu enfin ma 1 ère commande qui est arrivé longtemps après la 2 éme , la livraison est trop lente.
Dommage.
Je ne commanderais plus sur ce site.

Par contre je suis toujours à attendre le complément de ma 1ère commande, reçu le 3 février dernier, que je nai toujours pas reçu à la date du 23 février 2014.
En voici un aperçu: Cliquez sur le carré pour voir la photo

Antwoord(1) Vertaald uit het Frans Toon origineel Bekijk vertaling
Was dit nuttig? (0) (0)
Delen op Facebook

Na het inloggen, kunt u op deze review antwoorden.

Aanbevelingen

 Controllers voor Nintendo Wii Wii U 110 Plat Vast
3%koop het artikel weergegeven op deze paginaUSD $ 6.49
 Draagbare Wii naar HDMI 720p/1080p omvormer met HDMI mannetje naar mannetje kabel (wit)
1% koopUSD $ 7.99
 nintendo gaming handle accessoire kits voor nintendo wii wii u white
1% koopUSD $ 6.49
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Vast
1% koopUSD $ 16.29
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U 110 Plat Vast
1% koopUSD $ 6.49
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Gaming Handvat Draadloos
1% koopUSD $ 13.19
 Accessoiren Sets voor Nintendo Wii Ontvanger Vast
1% koopUSD $ 2.99
 Controllers - Wii U Gaming Handvat Vast
1% koopUSD $ 3.99
 WII Audio en Video Batterijen en Opladers voor Nintendo Wii Mini Vast #
1% koopUSD $ 14.29
 N64 PS/2 Controllers voor Nintendo Wii 180 Gaming Handvat Vast #
1% koopUSD $ 10.09
 Controllers Voor Nintendo Wii,Muovi Controllers Noviteit Vast
2% koopUSD $ 5.99
 Controllers - Nintendo Wii Wii U Noviteit Vast
2% koopUSD $ 6.99
 Nunchuk Controller voor Wii
2% koopUSD $ 3.99
 beschermende siliconen case voor Wii / Wii U afstandsbediening (verschillende kleuren)
3% koopUSD $ 1.99
 Audio en Video Kabels en Adapters voor Nintendo Wii Vast
3% koopUSD $ 4.99
 Kabels en Adapters voor Nintendo Wii Noviteit Vast
3% koopUSD $ 6.99
 KingHan USB Bijlage voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Draadloos
4% koopUSD $ 6.49
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Noviteit Vast
4% koopUSD $ 3.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Wii MotionPlus Draadloos
4% koopUSD $ 15.29
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Gaming Handvat Draadloos
5% koopUSD $ 12.49
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Plat Draagbaar Noviteit Vast
5% koopUSD $ 6.49
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Noviteit Vast
5% koopUSD $ 7.99
 Controllers Voor Wii U Controllers Noviteit
6% koopUSD $ 15.99
 Controllers voor Nintendo Wii Wii U Noviteit Vast
6% koopUSD $ 13.99
 Controllers - Sony PS3 Noviteit Draadloos
6% koopUSD $ 9.99
 DF-0083 Bluetooth Stuurwielen Voor Nintendo Wii Nintendo Wii U Wii U,Aluminium PVC Stuurwielen Noviteit Draadloos
1% koopUSD $ 3.99
 USB Batterijen en Opladers - Nintendo Wii 10 Oplaadbaar Vast
1% koopUSD $ 13.99
 mini Dual Charging Dock voor de ps3
1% koopUSD $ 3.99
 -Accessoiren Sets- voorNintendo Wii-
1% koopUSD $ 2.99
 MotionPlus-adapter + siliconen hoesje, voor Wii/Wii U afstandsbediening (wit)
1% koopUSD $ 7.99
 Nunchuck Combo voor Nintendo Wii Console (Zwart)
1% koopUSD $ 4.99
 Nunchuk afstandsbediening voor Nintendo Wii
1% koopUSD $ 3.99
 Plastic Nintendo Wii -
1% koopUSD $ 3.99
BTest